ρε παιδί το να τελειωσεις ιατρικη υποτιθεται οτι εχει μια βαρυτητα Α. Εγω πληροφορικη τελειωσα, μου καηκε ο επεξεργαστης (και του μυαλου μου επισης) και δεν τρέχει και κάτι. Αλλα το να σαι γιατρός και να λες στον αλλον Πιες γαλα, φαε τυρι, αυτο είναι τραγικο οταν το κάνεις εν γνωσει σου. Αλλο το να μην ξέρεις.Και βασικά οι γέροι-γιατροί είναι λογικό να μην τα ξέρουν. Η κλασσικη ιατρικη τους τα χει μαθει λάθος.
Αλλα τα σημερινα γιατρουδια, με ιντερνετ, με τις έρευνες στη διαθεσή τους, με τα όλα τους, συνεχίζουν να προτρέπουν στα γαλακτοκομικά. ε, αυτοί ας πάνε να ψοφήσουν καλύτερα. Αν το γάλα και τα παράγωγα είναι υπευθυνα για τόσες παθήσεις, τότε αυτοι που τα προωθουν - οι γιατροί δηλαδη - πρόσωπα ιερά και εμπιστοσύνης εγκληματούν σε βάρος όλων μας. Δεν καταλαβαίνω ρε γαμωτο.
Γιατι το κάπνισμα γιατι έχει μπει black list και με τα ζωικά έχει πέσει τόση σιγή ;; Αν δηλαδη δεν είχαμε τοση ενημερωση για το τσιγάρο, τότε οι γιατροί θα τα τσεπωναν απο τις καπνοβιομηχανίες και θα μας λεγανε καπνίστε γιατι θα κάνετε ωραίο δέρμα.
Το διατροφικό έγκλημα θα έπρεπε να είναι το Νο1 στην επικαιρότητα, και επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή...
Προχθές ήμουνα σε κάτι φίλους, με 2 μηνων μωρο που θηλάζει, και τους έλεγα τα δικά μου περι βεγκανισμου κι οτι το μονο γαλα που πρεπει να πιει ειναι της μαμας του, και δεν με αφησαν να σταυρωσω κουβεντα ρε φιλε. Κουβέντα λέμε ! Είναι οι κλασσικοί αριστεροί φίλοι σπισιστές που δεν θέλουν ν'ακουσουν τίποτα. Εχω την εντυπωση οτι τους κουράζω κι όλας.
τελος παντων. off topic.