Αν και το θέμα έχει να σχολιαστεί καιρό απ'ό,τι βλέπω, έχω κάποιες μικρεεεές απορίες. α) Το γάλα από το αμύγδαλο πού το βρίσκει κανείς? Δοκίμασα το γάλα σόγιας..αν και δεν μου φάνηκε δυσάρεστο στη γεύση , δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα. Θέλω επίσης να πώ οτι είναι πολύ ακριβό όπως και πολλά προϊόντα που απευθύνονται σε χορτοφάγους και θεωρώ οτι είναι κρίμα κι άδικο για τους άπαντες χορτοφάγους! thimos β) Είμαι εθισμένη στις σοκολάτες κι ακόμα δεν έχω βρει στα μεγάλα καταστήματα πλήρως ελεύθερες από γάλα (οι περισσότερες γράφουν πως περιέχουν ίχνη). Σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα μόνο μπορεί να βρεί κανείς? questionmark Ευχαριστώ πολυυυύ!
Matina μου, το απλό γάλα σόγιας ούτε εμένα μου αρέσει. Γάλα αμυγδάλου όμως μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου πολύ εύκολα και οικονομικά. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκω το link με τη συνταγή, αλλά αν ανατρέξεις στο forum στις συνταγές, θα το βρεις. Όσο για τη σοκολάτα, είναι και δικός μου καημός..

. Και πάλι όμως, θα βρεις να φτιάξεις συνταγές με σοκολάτα στο forum. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι μέρες που βαράω στερητικά!