Ένα ψωμάκι με σουσάμι
Ένα μικρό τρυφερό αγγούρι
Μισό πράσινο μήλο
100 γραμμάρια φύτρα σόγιας
ένα κουταλάκι κάρρυ
4 ραπανάκια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
λάδι, αλάτι
Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, το σωτάρουμε με λίγο λάδι και το κάρρυ. Προσθέτουμε στο τηγάνι το μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες και με τη φλούδα, τα φύτρα σόγιας και τα αφήνουμε να ψηθούν για 5 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μετά βάζουμε το μείγμα στο μιξεράκι της κουζίνας και το χτυπάμε μέχρι να γίνει μια όμορφη κρέμα, αν χρειαστεί βάζουμε λίγο λαδάκι.
Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση, αλείφουμε και τις δυο φέτες με τη κρέμα, τοποθετούμε ανάμεσα σε πάρα πολύ λεπτές φέτες το αγγουράκι και τα ραπανάκια.
http://www.kefalonia.net.gr