Υλικά1 κούπα άγριο ρύζι (το βρίσκετε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 μεγάλες ντομάτες
4 μεγάλες πράσινες πιπεριές (αυτές για γεμιστά)
1 κούπα τριμμένη ψίχα καρύδας
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη τσίλι
2 κουταλάκια του γλυκού κόλιαντρο τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Χυμό ενός λάιμ
λίγο αλάτι
μερικές σκελίδες σκόρδο
Διαδικασία1) Μουλιάζουμε το ρύζι για 36-48 ώρες, αλλάζοντας το νερό δύο φορές. Μετά το αφήνουμε να φυρτώσει για 2-6 μέρες, μέχρι να είναι μαλακό, και το ξεπλένουμε δύο φορές κάθε μέρα.
2) Όταν είναι έτοιμο το ρύζι, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, και τις πιπεριές, και τρίβουμε την ψίχα από την καρύδα. Τα ανακατεύουμε όλα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το άγριο ρύζι, το οποίο πρέπει να έχει φουσκώσει και να έχει γίνει από μία, τρεις κούπες.
3) Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το χυμό λάιμ με λιωμένο σκόρδο, μπαχαρικά. Ρίχνουμε πάνω από το ρύζι και τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.
Μερίδες 4. Διατηρείται στο ψυγείο για 2-3 μέρες.

(πηγή : Hooked On Raw by Rhio)