Για να φτιάξετε ένα υποκατάστατο του τυριού "φέτα"
θα χρειαστείτε:
-- 500 γρ. τόφου (το βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά και είναι από σόγια)
-- 1/4 της κούπας ελαιόλαδο
-- 1/4 της κούπας νερό
-- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι (κοφτή)
-- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό αποξηραμένο
-- 1/2 κουταλιά της σούπας πιπέρι
-- 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Ανακατεύετε όλα τα υλικά, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε
να μαριναριστούν για μερικές ώρες ή αποβραδύς.
Στραγγίζετε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε.
Αυτή η φέτα λειτουργεί πολύ καλά μέσα σε πίτες (όπως σπανακόπιτα κλπ)
αλλά και πάνω σε ντάκο με φρέσκια ντομάτα και κάπαρη.
http://vegansintages.blogspot.gr/2008/05/blog-post_09.html