χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Φόλες μέσα στο σπίτι μας  (Αναγνώστηκε 4780 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος V3G4N

• Addicted
  • Red Blood Black Tears
    • Αντισπισιστική Δράση
Φόλες μέσα στο σπίτι μας
« στις: Ιούνιος 22, 2007, 03:21:45 μμ »
Το φαινόμενο της φόλας έχει πάρει τρομερές διαστάσεις στο πανελλήνιο,ασυνείδητοι τις πετανε στους δρόμους, στις αυλές και μεσα στα σπίτια φιλόζωων πολιτών,ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!

Στην ειδυλλιακή περιοχή Κρυονερίου Αττικής, οι φόλες είναι διάσπαρτες στους δρόμους αλλά και στα σπίτια. Κάποιοι ασυνείδητοι με διαταραγμένη προσωπικότητα στην προσπάθεια τους να εξολοθρεύσουν τα δυστυχισμένα τα Αδέσποτα πετάνε τις φόλες στις αυλές των σπιτιών.Πρόσφατα μερικές φόλες σκότωσαν δυο απο τα αγαπημένα μου σκυλάκια ενώ τρια ακόμη κινδυνεψαν σοβαρά.Ειμαστε φιλόζωοι πολίτες και προσπαθούμε να σώσουμε όσα Αδέσποτα μπορούμε ,φιλοξενώντας τα  σπίτι μας ώσπου να τα δώσουμε για υιοθεσία.Βεβαίως αυτό προκαλεί πολλές φορές τους μη φιλοζωους γείτονες που 'ενοχλούνται'.Ή τοπική Φιλοζωική στην οποία συμμετέχουμε ενεργά, εχει ζητήσει από την Κοινότητα ένα χώρο ,όπως ορίζει και ο νόμος 3170/2003 προκειμένου να κατασκευαστεί ενα Καταφύγιο με προδιαγραφές.Ομως η Κοινότητα αδιαφορεί,ισως είναι πιο ανέξοδη και 'βολική' η μέθοδος της φόλας Ως πότε όμως οι ευαίσθητοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες θα αναλαμβάνουν και θα εκπληρούν τις υποχρεώσεις του Κράτους, ξοδεύοντας ατέλειωτο χρήμα και χρόνο,χωρίς καμμιά ηθική η οικονομική υποστήριξη?Ειναι καιρός νομίζω να αναλάβει η Εξουσία τις ευθύνες τις σε όλους τους τομείς και να εφαρμόζει τους νόμους που η ίδια θεσμοθέτησε.Ως τότε, προσέξτε Φιλόζωοι μην βρείτε καμμιά φόλα στο κρεβάτι σας και επιπλέον να σας ..μηνύσουν και γι'αυτό!

από:Φιλόζωη σε απόγνωση
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=721690
For animals, every second is a 9/11 attack. This is a fuckin' war. GO VEGAN

Αποσυνδεδεμένος V3G4N

• Addicted
  • Red Blood Black Tears
    • Αντισπισιστική Δράση
Απ: Φόλες μέσα στο σπίτι μας
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 22, 2007, 03:25:00 μμ »
Μιας που λέγαμε για την έκφραση ελέους και λύπησης...
Και να γίνει πράξη μια τέτοια έκφραση για κάποιον, απορώ κατά πόσο αυτός ο κάποιος την αξίζει...
For animals, every second is a 9/11 attack. This is a fuckin' war. GO VEGAN

cosman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 22, 2007, 03:30:30 μμ »
Το δίκαιο θα ήταν αυτός ο κάποιος να βρεθεί στην ίδια θέση με το ζώο. Να έτρωγε μια τέτοια φόλα και πάνω που θα τα τίναζε, να του παρέχονταν ιατρική βοήθεια ώστε να ζούσε και να είχε το βίωμα αυτό. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι θα άλλαζε...  :-\

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
  • Φύλο: Άντρας
    • Τσίρκο
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 22, 2007, 03:54:20 μμ »
Εμ όταν λέω ότι οι άνθρωποι πρέπει να στειρώνονται, δεν με πιστεύουν…
Στειρώστε γάτες και σκυλιά λέει... Ναι να χαθούν οι αθώοι να μείνουν οι ένοχοι, να μην βρίσκουν αθώους να σκοτώνουν.

Μήνυμα για γατοσκυλοφονιάδες

cosman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 22, 2007, 04:38:00 μμ »
Σωστός ο Θανάσης ! Με το που βγαίνει από την ταβέρνα όπου έχει φάει τα μπριζολίδια του, τον τσιμπάς και τον στειρώνεις. :D

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 22, 2007, 06:34:16 μμ »
Μιας που λέγαμε για την έκφραση ελέους και λύπησης...
Και να γίνει πράξη μια τέτοια έκφραση για κάποιον, απορώ κατά πόσο αυτός ο κάποιος την αξίζει...

v3g4n ακριβώς αυτό σκέφτηκα.

Εμ όταν λέω ότι οι άνθρωποι πρέπει να στειρώνονται, δεν με πιστεύουν…
Στειρώστε γάτες και σκυλιά λέει... Ναι να χαθούν οι αθώοι να μείνουν οι ένοχοι, να μην βρίσκουν αθώους να σκοτώνουν.

Θανάση το επεισόδειο αυτό απο τη 10η εντολή (από αυτό δεν είναι;) ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Σκεφτόμουν πόσες γυναίκες/άνδρες που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση, δεν θα έχουν σκεφτεί να πληρώσουν το δολοφόνο με το ίδιο νόμισμα....
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος Φενια Veggie

• Sr. Member
  • Όλα τα έμψυχα έχουν ίσο δικαίωμα στη ζωή.
    • hi5
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 22, 2007, 06:52:08 μμ »
Παράθεση

Θανάση το επεισόδειο αυτό απο τη 10η εντολή (από αυτό δεν είναι;) ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Σκεφτόμουν πόσες γυναίκες/άνδρες που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση, δεν θα έχουν σκεφτεί να πληρώσουν το δολοφόνο με το ίδιο νόμισμα....

Aυτό το είχα δει κι εγώ.
Όντως συγκλονιστικό!
Και μετά λένε κάποιοι σε άλλους που είναι αλλεργικοί σε γάτες: Κανείς δεν πέθανε από γάτα.
Κι όμως, πέθανε, και του άξιζε...   ;D

Μόνο ένας ψυχάκιας μπορεί να σκοτώνει έτσι άκαρδα ένα ζώο χρησιμοποιώντας φόλα.
Αστείρωτος ψυχάκιας..  :P
Χορτοφαγια, η καλη μου φιλη=)

�

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 22, 2007, 07:24:00 μμ »
Θανάση το επεισόδειο αυτό απο τη 10η εντολή (από αυτό δεν είναι;)
Ναι από επεισόδιο της 10ης εντολής είναι
Και μετά λένε κάποιοι σε άλλους που είναι αλλεργικοί σε γάτες: Κανείς δεν πέθανε από γάτα.
Κι όμως, πέθανε, και του άξιζε...
Με τέτοια όμως μπορεί να ενισχύονται οι έχθρες προς τις γάτες.

Αποσυνδεδεμένος psyhunterson

• Addicted
  • human mind is a parachute.It works when it is open
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 22, 2007, 08:04:03 μμ »
Αυτό το επεισόδιο της 10ης Εντολής ήταν πολύ άρρωστο γιαυτό και μ'άρεσε. Δεν είναι δυνατόν όμως να συμφωνήσω με την θείτσα που πήγε και σκότωσε τον μοναδικό άνθρωπο που την αγάπησε!!!  Θα μου πείτε  αυτός ήταν νορμάλ??  ΟΧΙ δεν ήταν. Ψυχασθενής ήταν που νόμιζε οτι σκοτώνοντας τις γάτες θα ειχε την καλή του χωρίς περισπασμούς...  αλλά όσο άρρωστος ήταν αυτός άλλο τόσο ήταν και η θείτσα που έβαλε επίτηδες το γατί να πεθάνει τον άνθρωπο...  ΕΛΕΟΣ!!!!   η 10η εντολή πάντως είναι ΓΑΜΑΤΗ σειρά!!! 

Φόξυ για σένα που είσαι μακριά μπορείς να βλέπεις τα επεισόδια από το   http://www.greek-movies.com/   αν έχεις broadband σύνδεση...
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...     Άλμπερτ Αϊνστάϊν

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 22, 2007, 08:05:36 μμ »
thanks! αχ πως με σκέφτεσαι βρε!  ;D
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος psyhunterson

• Addicted
  • human mind is a parachute.It works when it is open
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 22, 2007, 08:10:01 μμ »
ναι ναι  ειναι καταπληκτικό!  βλέπεις ο,τι ελληνική σειρά θες. και όχι μόνο σειρές. ψάξτο  να δεις έχει πολλά. Εγώ βλέπω τα πρώτα επεισόδια της Μαρίας της Άσχημης (μη γελάτε...  angel  )
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...     Άλμπερτ Αϊνστάϊν

• Sr. Member
    • hi5
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 22, 2007, 09:16:20 μμ »
Αυτό το επεισόδιο της 10ης Εντολής ήταν πολύ άρρωστο γιαυτό και μ'άρεσε. Δεν είναι δυνατόν όμως να συμφωνήσω με την θείτσα που πήγε και σκότωσε τον μοναδικό άνθρωπο που την αγάπησε!!!  Θα μου πείτε  αυτός ήταν νορμάλ??  ΟΧΙ δεν ήταν. Ψυχασθενής ήταν που νόμιζε οτι σκοτώνοντας τις γάτες θα ειχε την καλή του χωρίς περισπασμούς...  αλλά όσο άρρωστος ήταν αυτός άλλο τόσο ήταν και η θείτσα που έβαλε επίτηδες το γατί να πεθάνει τον άνθρωπο...ΕΛΕΟΣ!!!!    
Εγώ πάλι θα το κανα σίγουρα! Δεν ξέρω για σενα Ψυχ, αλλά τουλάχιστον εγώ όπως έχω τη μητέρα μου ως μητέρα μου, τη γάτα την έχω ως παιδί μου! Πόσο μάλλον αυτή που είχε τόσες γάτες..
Και ΟΛΕΣ τις σκότωσε ο *******! Και τί πάει να πει ότι ήταν ο μόνος που την αγάπησε; Με γειά του με χαρά του! Όπως θα παρατούσα κάποιον/ ή μάλλον θα τον σκότωνα αν ενώ παρίστανε πως μ' αγαπούσε, σκότωσε τη μητέρα μου, ετσί θα παρατούσα/σκότωνα κάποιον επειδή σκότωσε τη γάτα μου ενώ παρίστανε πως μ' αγαπούσε! Δε παει να ταν και ο μόνος; Σιγά μην καθόμουν με το δολοφόνο! Όλα κι όλα! Θα μπορούσες δηλαδή εσύ να διατηρήσεις σχέση με κάποια εγκληματία; Ενώ ξέρεις πως έκανε αυτή το έγκλημα; Δεν το καταλαβαίνω αυτό..

η 10η εντολή πάντως είναι ΓΑΜΑΤΗ σειρά!!! 

Όντως!!!  ;D

ναι ναι  ειναι καταπληκτικό!  βλέπεις ο,τι ελληνική σειρά θες. και όχι μόνο σειρές. ψάξτο  να δεις έχει πολλά. Εγώ βλέπω τα πρώτα επεισόδια της Μαρίας της Άσχημης (μη γελάτε...  angel  )

Δε γελάμε βρε! Καταλαβαίνουμε ότι σ' αρέσει.. Μην ντρέπεσαι! Μπορεί και να αφήσει το Μαντά για σένα!  ;)  :P

�

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 22, 2007, 09:38:17 μμ »
Θεωρώ ότι αυτό το επεισόδιο περιέγραψε μια πραγματικότητα, αλλά εξέπεμψε αρνητικά μηνύματα:
Ότι μια τρελαμένη αντί να ασχολείται με τους ανθρώπους της, είχε κολλήσει στις γάτες. Παρουσίασε την ηρωίδα λίγο σαν φευγάτη και με προβληματική ψυχολογία.
Και δεύτερον, ενίσχυσε την αντιπάθεια και το φόβο για τις γάτες με τις σκηνές με την αλλεργία.

• Sr. Member
    • hi5
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 22, 2007, 09:45:14 μμ »
Θεωρώ ότι αυτό το επεισόδιο περιέγραψε μια πραγματικότητα, αλλά εξέπεμψε αρνητικά μηνύματα:
Ότι μια τρελαμένη αντί να ασχολείται με τους ανθρώπους της, είχε κολλήσει στις γάτες. Παρουσίασε την ηρωίδα λίγο σαν φευγάτη και με προβληματική ψυχολογία.
Και δεύτερον, ενίσχυσε την αντιπάθεια και το φόβο για τις γάτες με τις σκηνές με την αλλεργία.

Αυτό που λες εξαρτάται από έναν βασικό παράγοντα Θανάση.
Αν αυτός που θα το δει θα είναι ευαισθητοποιημένος ή όχι.
Ο ευαισθητοποιημένος θα το δει ως '' Η δίκαια εκδίκηση μιας γυναίκας που έχασε τις γάτες της''
Ο μη ευαισθητοποιημένος θα το δει έτσι όπως το λες. Το μεγάλο κρίμα είναι πως μάλλον απευθυνόταν βασικά στους μη ευαισθητοποιημένους, για να τους ευαισθητοποιήσει. Και μάλλον το κανε με λάθος τρόπο.. Όμως πώς αλλιώς να το κανε; Αυτό είναι μάλλον ένα θέμα.. Ο τρόπος που θα ενημερώσεις/ευαισθητοποιήσεις ένα άτομο ώστε να μην το πάρει αλλιώς το μήνυμα που θες να του μεταφέρεις..  :-\

�

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
    • Τσίρκο
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 22, 2007, 10:00:09 μμ »
Ακριβώς αυτό έγινε. Ο καθένας το είδε ανάλογα με τις αντιλήψεις του και τα συναισθήματά του. Δεν είχε μηνύματα εναντίων της πραγματικότητας αυτής, της αδιαφορίας δηλαδή και των δολοφονιών των ζώων.
Υπήρχε βέβαια αυτό που έλεγε ότι κι αυτά θέλουν αγάπη και τροφή, αλλά το είπε μια που έμοιαζε να μην στέκει και πολύ στα λογικά της οπότε είναι άκυρο.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής