πηγή:
www.superhealthykids.comΠάρτε 2 κούπες βρασμένο καστανό ρύζι. Στο μπλέντερ, χτυπήστε
• 1/2 κούπα φυτικό γάλα με γεύση βανίλια
• 1/2 κούπα φρούτα
• 1 κ.τ.γ. σιρόπι αγαύης
Ανακατέψτε το μίγμα με το ρύζι. Αφήστε για 5 λεπτά να ενσωματωθούν. Από πάνω προσθέστε επιπλέον φρούτα αν θέλετε
Φτιάχνει μία ποσότητα 2 κουπών.
Γιατί καστανό και όχι άσπρο ρύζι;
• Το καστανό ρύζι έχει 349% περισσότερες φυτικές ίνες από το άσπρο
• 203% περισσότερη βιταμίνη E,
• 185% περισσότερη βιταμίνη B6,
• 219% περισσότερο μαγνήσιο,
• 19% περισσότερη πρωτεΐνη.
Η συνταγή είναι τέλεια αν σας έχει περισσέψει καστανό ρύζι από την προηγούμενη και δεν ξέρετε τι να το κάνετε