
3 φακελάκια πράσινο τσάι (εγώ χρησιμοποίησα πράσινο τσάι και τζίντζερ)
χυμό ενός μοσχολέμονου (λάιμ) + μερικές φετούλες για το στόλισμα
3 κ.τ.γ. σιρόπι αγαύης
2 κ.τ.σ. φυλλαράκια μέντα
Ετοιμάστε το τσάι κανονικά όπως θα το κάνατε αν το θέλατε ζεστό. Αφήστε το να κρυώσει λίγο και αδειάστε το σε μία κανάτα που έχετε γεμίσει με πάγο (σχεδόν μέχρι τη μέση). Προσθέστε το χυμό του μοσχολέμονου, την αγαύη, τη μέντα και ανακατέψτε καλά. Στολίστε κάθε ποτήρι με μία φέτα λάιμ και μέντα - See more at:
http://vegansintages.blogspot.gr/#sthash.gw35JJah.dpuf