Εντελώς τυχαία γνωρισα το έναν από τούς τρείς ιδιοκτήτες της αλυσίδας φρανσαιζ (το παγωτό) ο οποίος μένει μόνιμα στο Λονδίνο και μου είπε ότι κατάφεραν να φτιάξουν παγωτό vegan από τα λιπαρά του ελαιολαδου και βγαίνει σε όλες τις γεύσης, μου είπε ότι εκτός από τα κλασικά τους καταστήματα το διαθέτουν και στα cake που είναι επίσης αλυσίδα φρανσαιζ, ενα τέτοιο στη γλυφαδα πού μενω είναι στην οδό λαζαρακη απέναντι από το καφέ σταρμπακς. ,εκεί το ζηταμε ως παγωτό ελιάς, εγώ ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει καί έτσι δεν μπορώ να εκφρασω γνώμη με την πρώτη ευκαιρία θα σας πω!