
Υλικά
1 κούπα βρασμένα και ξεφλουδισμένα ρεβίθια
1/3 της κούπας φυστικοβούτυρο
2 κ.τ.σ. σιρόπι αγαύης
1 κ.τ.γ. απόσταγμα βανίλιας
1/3 της κούπας βίγκαν σταγόνες σοκολάτας
Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα στο μπλέντερ. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα, αδειάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Ο βιγκανάκος ξετρελάθηκε πάντως, δεν πρόλαβα να τραβήξω και πολλές φωτό γιατί βούτηξε!

