Ευχαριστώ Βίκυ θα κοιτάξω μήπως το βρω στο νετ. Αυτό με τους χυμούς το είχα ψάξει μήνες πριν και τώρα ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Κάτι τέτοια είναι για μένα εμπειρίες που με βοηθούν να γνωρίσω καλύτερα τον οργανισμό μου και στο μεταξύ να αποβάλλω και κανένα θεματάκι υγείας. Με κάτι τέτοια πειράματα μπόρεσα να μάθω να ακούω το σώμα μου, πότε πεινάω πραγματικά, πότε η αδιαθεσία μου οφείλεται σε κάποιο φαγητό κλπ. Δε θα κρατήσει για πάντα. Μετά θα παλέψω ωμοφαγία και θα πάρω οτιδήποτε στερούμαι τώρα. Σίγουρα θα είναι πιο εύκολη.
Λοιπόν, μια και μπήκα ας πω και τα νέα μου. Η πείνα δε θα έλεγα ότι έφυγε, μάλιστα είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση απ' την καρπουζοφαγία (αφού μιλάμε για χυμούς). Το μόνο που το κάνει ευκολότερο απ' το καρπούζι είναι ότι αν βγεις έξω θα βρεις παντού μια πορτοκαλάδα. Πολλές φορές φτιάχνω δεύτερη πορτοκαλάδα σχεδόν αμέσως γιατί η πρώτη δεν έφτασε. Μετά 'χορτασμένη' λέω όλα καλά, είναι εύκολο, μέχρι να ξαναπεινάσω, κάτι που γίνεται σε κανένα δίωρο. Αν σκέφτεστε να το ακολουθήσετε πρέπει να το θέλετε πολύ και να έχετε στοκ καμιά 50ριά πορτοκάλια/ημέρα γιατί να ξέρετε ότι είναι ΠΟΛΥ ζόρι!
Τα φαγητά δίπλα μου δεν τα λιγουρεύομαι. Ούτε σκέφτομαι "να είχα τώρα...". Πριν λίγο πήρα ένα μπισκότο απ' τον φίλο μου, το μύρισα (με κοίταζε καλά καλά), του λέω "εντάξει" και το αφήνω κάτω. Είμαι breathairian του λέω, πήρα τη δόση μου, όλα καλά
Χθες σκεφτόμουν ότι έχω λιγότερη ενέργεια, κι όμως το βράδυ είχα τρελή όρεξη για αερόβια και ακολούθησα το βίντεο που βάζω, περισσότερη ώρα από παλιά. Υπάρχει ένα περίεργο πράγμα εδώ. Η ενέργειά μου σωματικά είναι όντως χαμηλότερη, κι όμως η όρεξή μου, η χαρά μου να κάνω πράγματα είναι πολύ πιο δυνατή από ό,τι έχω συνηθίσει, σε βαθμό να νικά αυτού του είδους η ενέργεια. Αισθάνομαι έτοιμη να ακολουθήσω ωμοφαγία για..όσο, όταν θα διακόψω τους χυμούς.
Κάτι άλλο που δεν είμαι σίγουρη γιατί κάνει τα κρύα του τελευταία, αλλά θα το αποδώσω στη νηστεία, είναι ότι κρυώνω πιο εύκολα. Με την έννοια ότι νιώθω το κρύο, όχι ότι αρρωσταίνω. Νομίζω ότι το δέρμα μου είναι απαλότερο! Σίγουρα είναι πιο ενυδατωμένο.
Τα κιλά μου δεν κατεβαίνουν με την ταχύτητα που κατέβαιναν, αλλά και πάλι 300γρ την ημέρα δεν είναι λίγα. Η ζυγαριά με μπερδεύει, πότε λέει έτσι πότε αλλιώς, αλλά μέχρι να δείξει σταθερά ότι έπεσε λίπος, δε λέω τίποτα.
Και κάτι σημερινό που ήλπιζα να πετύχω αλλά δεν το περίμενα πραγματικά. Τα μυγάκια που έβλεπα στα μάτια είναι εμφανώς πιο αχνά και ίσως πιο λίγα!!!!!!! Είχα κάνει έρευνα και είχα βρει ότι φεύγουν με πολλούς πράσινους χυμούς και δεν ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει με τις πορτοκαλάδες, αν και το ευχόμουν. Φανταστείτε ότι η εναλλακτική είναι εγχείρηση κι αυτή δεν στην κάνουν αν δεν το κρίνουν απαραίτητο. Είναι όμως εξαιρετικά ενοχλητική αυτή η κατάσταση, καμιά φορά σε εμποδίζει ακόμα και να διαβάσεις! Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, ή αν αύριο θα ξαναεμφανιστούν, όμως αυτή τη στιγμή είμαι κατενθουσιασμένη. Και μόνο αυτό να πετύχω μου είναι αρκετό!!!!