Είμαι κατά των ιεραρχικών σχέσεων, οπότε δε θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο ή κατώτερο από κάποιους σε κάτι. Ωστόσο, σίγουρα υπάρχει διαφορά συμπεριφορών ανάμεσα στους ανθρώπους. Άλλοι γουστάρουν να κάνουν σχόλια και likes (κλασικό παράδειγμα οι φασίστες του διαδικτύου), άλλοι βάζουν τον κώλο τους κάτω και στύβουν το κεφάλι τους να γράψουν ένα κείμενο της προκοπής, χαλάνε τα μάτια τους να φτιάξουν μια μετάφραση, προτιμούν να μην κολλάνε αφίσες στα δωμάτιά τους αλλά στους τοίχους της πόλης και άλλα πολλά. Δε δίνω τα εύσημα σε κάποια απ' τις 2 μεριές ούτε σε τοποθέτησα σε μία απ' τις 2 κατηγορίες, απλά υπεραμύνθηκα το δικαίωμά μου να μην παίρνω σβάρνα τα blogs και το internet γενικότερα για να κράζω ό,τι δε μ' αρέσει.
Αν εσένα σου φαίνεται ότι στο εν λόγω "ρεπορτάζ" γίνεται απλά μια αναφορά στην είδηση με μια απλή αναφορά στην εθνικότητα των κωλόπαιδων, ουδέν σχόλιον.
Όσον αφορά τις απορίες σου, δεν είμαι ούτε δάσκαλος ούτε πατέρας σου για να σου δώσω συμβουλές ούτε mod για να κάνω κουμάντο στο φόρουμ. Θεωρώ απ' τον τρόπο γραφής σου ότι έχεις το μυαλό για να ξεχωρίσεις τι είναι ηθικά αποδεκτό, εφόσον πραγματικά το επιθυμείς κι εφόσον πραγματικά σε ενδιαφέρει ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ζώων, ανθρωπίνων και μη.