χορτοφαγία: στάση ζωήςΑποστολέας Θέμα: interniche  (Αναγνώστηκε 1872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

  • Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • *****
  • Μηνύματα: 8566
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
interniche
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 11:47:55 μμ »
Τι είναι η  InterNICHE

Η InterNICHE είναι ένα ανοικτό και πολυσυλλεκτικό δίκτυο που περιλαμβάνει φοιτητές, εκπαιδευτικούς και συντονιστές εκστρατειών για τα δικαιώματα των ζώων. Το δίκτυο εστιάζεται στη χρήση των ζώων και τις εναλλακτικές μεθόδους στα πλαίσια της επιστήμης της βιολογίας, της ιατρικής και κτηνιατρικής εκπαίδευσης.

http://www.interniche.org/gr/index.htm

Πώς μπορείς να βοηθήσεις
Συνέχισε να σκέφτεσαι, συνέχισε να μαθαίνεις

Μπορείς να υπερασπιστείς τις θέσεις σου; Μπορούμε να υπερασπιστούμε τις δικές μας; Συζήτησε το θέμα με τους φίλους και συναδέλφους σου, προκαλέστε ο ένας τον άλλον – και προκαλέστε κι εμάς. Δοκιμάστε κάποιες εναλλακτικές μεθόδους και γνωστοποιήστε την κριτική σας αξιολόγηση. Ενημερώστε κι άλλους για την InterNICHE, συμπεριληφθείτε στη λίστα επικοινωνίας μας και συμμετάσχετε.

Διάδοση πληροφοριών

Είτε είστε εκπαιδευτικός είτε φοιτητής, εάν μπορείτε να βοηθήσετε διανέμοντας τα φυλλάδιά μας, το βίντεο για τις «Εναλλακτικές Μεθόδους στην Εκπαίδευση» ή την 2η Έκδοση του βιβλίου «Από το Ινδικό Χοιρίδιο στο Ποντίκι του Υπολογιστή», παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Προσπαθήστε, ώστε να φθάσουν αυτές οι πηγές πληροφόρησης στις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων, σε επιτροπές δεοντολογίας των πανεπιστημίων, σε κυβερνητικούς φορείς. Θα μπορούσατε επίσης να διοργανώσετε μια δραστηριότητα με βίντεο και συζήτηση, μια παρουσίαση των εναλλακτικών μεθόδων, καλώντας τα ΜΜΕ να καλύψουν το γεγονός. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε κάποιον ομιλητή εκ μέρους της  InterNICHE ή για βοήθεια στη διοργάνωση μιας σειράς επί τόπου επισκέψεων στη χώρα σας. 
coordinator@interniche.org
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

 

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής