χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Που βρίσκουμε vegan σαπούνια  (Αναγνώστηκε 2566 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgiesPG

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Που βρίσκουμε vegan σαπούνια
« στις: Νοέμβριος 14, 2013, 06:03:15 πμ »
Πολύ καλημέρα παιδιά . Λόγω περιορισμένου χρόνου δε μπορώ να ψάξω αν έχει ξαναειπωθεί το θέμα οπότε ζητώ συγχώρεση... Μήπως  μπορείτε να μου πείτε που θα βρω vegan σαπούνια για σώμα και μαλλιά; Και αν υπάρχει κάποιο μαγαζί κατά Περαία μεριά;
GO VEGAN AND NOBODY GETS HURT...

Αποσυνδεδεμένος elsa

• Συντονίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αποσυντονίστηκα...
    • elsa's blog
Απ: Που βρίσκουμε vegan σαπούνια
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 09:18:27 πμ »
Δεν περνάς καμιά φορά από Αθήνα, Εξάρχεια; Στο Bamboo Vegan, παίρνω τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα της Jason, που αν πετύχεις φάση προσφοράς 2 σε 1 έρχονται και σε πολύ καλή τιμή. Εκεί, μπορείς να βρεις και τα χειροποίητα σαπούνια της Φωτεινής, από την κολεκτίβα Νέα Γουϊνέα. Για Πειραιά δεν ξέρω, υπάρχει ένα βοτανοπωλείο (Μανδραγόρας, νομίζω) κοντά στο λιμάνι, ίσως έχει φυτικά σαπούνια.  dunno

Αποσυνδεδεμένος giorgiesPG

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Που βρίσκουμε vegan σαπούνια
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 09:30:03 πμ »
Γεια σου elsa, επειδή δεν έχω ούτε μήνα που έχω μπει στη vegan λογική, την προηγούμενη βδομάδα πήγα στο  baboovegan πρώτη φορά και δεν πρόλαβα να τα τσεκάρω όλα. Επικεντρώθηκα στα τρόφιμα. Ανεβαίνω αθήνα απλά ιδανικό θα ήταν τα προιόντα άμεσης χρήσης να μπορείς να τα χεις κοντά σου. Μην παρεξηγηθώ δεν είναι θέμα τεμπελιάς (έτσι  θέλω να πιστεύω), αλλά όσοι δεν έχουμε όχημα και χρησιμοποιούμε ΜΜΜ ή ποδήλατο , από Πέραμα -Εξάρχεια (στην καλύτερη) είναι κάνα δύωρο πάνε/έλα.  Πάντως ευχαριστώ για τη συμβουλή , σήμερα το απόγιομα κιόλας λέω να πάω baboo να τσεκάρω.
GO VEGAN AND NOBODY GETS HURT...

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact