πω πω ... αυτοι περιεργοι αυξανονται και πληθυνονται.... παιδισ να τους εχουμε απο κοντα :p
(καλη επιτυχια σε ο,τι κανετε
)

Νατάσα και τρελόχορτο η ωμοφαγία είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου και την υγεία μου (καθώς και η γιόγκα που όμως έκανα για ένα πολύ μικρό διάστημα το τρίτο τριμηνο της δευτερης εγκυμοσύνης μου).
Τώρα για την 80/10/10 δεν ξέρω. Την έκανα για ένα διάστημα, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να συμπληρώνω τις ΣΗΠ σε σίδηρο ασβέστιο ψευδάργυρο σελήνιο... Κυρίως τα δύο τελευταία. Δοκίμασε τη και δες πως νιώθεις. Θα σου προτείνω όμως να τρως κυρίως βιολογικά τουλάχιστον όσο μπορείς. Αν τα φέρνεις δύσκολα οικονομικά, τότε προσπάθησε τουλάχιστον κάποιες τροφές να είναι βιολογικές. Όπωσδήποτε φράουλες, σπανάκι, ντομάτες. Αβοκάντο μπανάνες, πορτοκάλια, ανανάς, αν δεν κάνω λάθος νομίζω είναι πιο ασφαλή, μπορείς να φας και συμβατικά.
Τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο είναι οι κολοκυθόσποροι και ηλιόσποροι. Το σελήνιο το καλύπτεις με 1-2 βραζιλιάνικα φιστίκια, και σίδηρο ασβέστιο φυσικά με πράσινα φυλλώδη λαχανικά.
Τα φρούτα σου δίνουν πολύ ενέργεια και ευεξία οπότε συμφωνώ οτι πρέπει να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής, αλλά φρόντισε να πίνεις και αρκετά πράσινα σμούθις και χυμούς.
Καλή επιτυχία!