Καλημέρα σε όλους!!!!!Να σας συστηθούμε κι εμείς?
Αρχηγός της αυλής είναι η Μπουμπού - μιά αστεία, δυνατή και με πολύ όμορφη ενέργεια τσομπανοσκυλίνα (την είχα βρεί πρίν 4 χρόνια σε μιά βόλτα στην εξοχή, ανάμεσα σε καλαμιές να γαυγίζει με όση φωνούλα της απέμεινε και όταν πήγα κοντά της αντίκρυσα ένα κουτάβι 3-4 μηνών παράλυτο. Το μόνο που μπορούσε να κουνήσει ήταν λίγο το κεφάλι της και το ένα ποδαράκι της. Επασχε από μόρβα νευρολογικής μορφής.Κάναμε και οι δύο τεράστια προσπάθεια και με την βοήθεια του Δημιουργού τα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της σιγά - σιγά, να δυναμώσει και να γίνει το¨θηρίο¨ που είναι σήμερα).
Πρίν την Μπουμπού κουμάντο έκανε η γλυκιά και πανέμορφη Νόρμα μου, ένα ημίαιμο σπανιέλ πρετόν, την οποία χάσαμε από γεράματα πρίν λίγους μήνες.
Μαζί με την Μπουμπού στην αυλή συμβιώνουν ένας γάτος ο Μελένιος , η Μελένια (αδερφή του Μελένιου), η Ναόμι η ζηλιαρόγατα, η Γλυκούλα (ή αλλιώς Γατόσκυλο γιατί έρχεται μαζί μας όταν πάμε βόλτα με την Μπουμπού), η Ριρίκα ή οποία είναι τόσο έξυπνη και εκδηλωτική που νομίζω ότι είναι μετενσάρκωση ανθρώπου.
Στην ταράτσα είναι Χιονούλα ( τελευταία αρχίζει να κατεβαίνει και στην αυλή όταν η Μπουμπού είνα μέσα στο σπίτι) και η ...Δαιμονισμένη το μικρότερο σε ηλικία αλλά τόσο τσιτωμένο και φοβισμένο έτοιμο να σε αρπάξει.
Εξω από την αυλή είναι η πιστή μου Μέλανι, την φροντίζω 11-12 χρόνια και είναι ο καλύτερος φύλακας της γειτονιάς .
2-3 τετράγωνα παραπέρα είναι η η Ρωξάνη, η Ξανθούλα, ο Γιωρίκας, ο Ομορφούλης που τους φροντίζω 11 χρόνια, και επίσης κάποια άλλα γατιά και σκυλιά που είναι στον δρόμο μου προς την εργασία μου.
Αυτές τις φατσούλες τις βλέπω καθημερινά και είμαι ευγνώμων που είναι καλά κάθε μέρα.
Κατά καιρούς βοηθώ (στο μέτρο των δυνατοτήτων μου) για την στείρωση ή την έκτακτη φροντιδα αδέσποτων που θα βρεθούν στον δρόμο μου.
Σας ζάλισα ίσως, αλλά το έκανα περισσότερο σαν φόρο τιμής για την παρουσία τους στην ζωή μου.