χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: τι κατοικίδια έχουμε  (Αναγνώστηκε 4606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: τι κατοικίδια έχουμε
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 16, 2013, 02:30:08 πμ »
Είναι όλα μαζί και έχουν πάντα φαί δηλαδή τι άλλο καλύτερο? Εμένα πέρυσι που μου έδωσαν ένα μωρό περιστέρι, το κράτησα λίγο μέχρι να μεγαλώσουν τα φτερά του και μετά το αφήσα στο μπαλκόνι και από εκεί πέταγε και γύρναγε για μερικές μέρες μέχρι που έφυγε εντελώς. Γιατί δεν δοκιμάζεις να το πας εκεί να δεις την αντίδραση του?

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 16, 2013, 09:32:15 πμ »
Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει πληθυσμός παπαγάλων στην Αθήνα. Θυμήθηκα αυτό το ντοκιμαντέρ για δύο κοπάδια παπαγάλων στο Σαν Φρανσίσκο.

The wild parrots of Telegram Hill (2003)
<a href="http://www.youtube.com/v/1OMiVruHMPA" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/1OMiVruHMPA</a>
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος gypsy

• Θαμώνας
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 16, 2013, 02:51:49 μμ »
Οι ίδιοι προσέχουν τους εαυτούς τους..

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=61574&catID=5

μμ δεν ξέρω αν θα ήθελα κάτι τέτοιο για το παπαγαλάκι

Γιατί όχι;Τι σε προβληματίζει;

Αποσυνδεδεμένος Elenovia

• New Kid in The Block
  • **
    • ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 16, 2013, 03:48:50 μμ »
Καλα, στο πάρκο Τρίτση έπαθα πλάκα! Κυκλοφορούν πάμπολλα παπαγαλάκια αδέσποτα... Δεν το περίμενα.. Είναι εκπληκτικό θέαμα.. Καταλαβαίνω τον προβληματισμό της παναγιώτας, αν το παπαγαλάκι γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κλουβι, δεν ξέρει να κυκλοφορεί έξω με ασφάλεια.. Κι εγω΄θα ανησυχούσα....   :(

Αποσυνδεδεμένος panagiota

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 16, 2013, 04:27:56 μμ »
Καλα, στο πάρκο Τρίτση έπαθα πλάκα! Κυκλοφορούν πάμπολλα παπαγαλάκια αδέσποτα... Δεν το περίμενα.. Είναι εκπληκτικό θέαμα.. Καταλαβαίνω τον προβληματισμό της παναγιώτας, αν το παπαγαλάκι γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κλουβι, δεν ξέρει να κυκλοφορεί έξω με ασφάλεια.. Κι εγω΄θα ανησυχούσα....   :(

αυτό ακριβως με προβληματίζει!

Αποσυνδεδεμένος gypsy

• Θαμώνας
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 17, 2013, 06:07:40 μμ »
Εντάξει έτσι ξεκίνησαν να δημιουργουνται όμως αυτές οι κοινότητες από παπαγάλους που το είχαν σκάσει από κλουβιά.Αν μπορεί να ζησει αυτό το πουλί ελεύθερο δεν είναι κρίμα να περάσει τη ζωή του κλεισμένο σε ένα κλουβί-φυλακη;
Και για να μην προβληματίζεσαι άλλο αυτό που σου προτείνω εγώ είναι να τηλεφωνήσεις ή να περάσεις από την άνιμα:http://www.wild-anima.gr/en/
Το τηλεφωνό τους είναι:2109510075 και 6972664675 και η διευθυνση τους Μενελάου 134,Καλλιθέα 17676
Εγώ έχω πάει τρεις φορές χτυπημένα περιστέρια εκεί και οι άνθρωποι ξέρουν πολυ καλά από πουλιά και είναι προσεκτικοί.
Ας πουμε μου είχαν πει ότι τα περιστέρια όταν γίνουν καλά δεν τα αφήνουν αμέσως αλλά περιμένουν πρώτα να κάνουν ομάδες-κοινότητες με άλλα περιστέρια και τα αφήνουν όλα μαζί.
Μπορείς να πας από εκεί να τους ρωτησεις τι πρέπει να κάνεις και εαν είναι καλή ιδέα να το απελευθερώσεις και υπό ποιές συνθήκες.Δεν χρειάζεται να το αφήσεις εκεί δηλαδή.
Οι κοπέλες που είναι εκεί είναι γλυκήτατες αλλά στο τηλέφωνο είναι λιγομίλητοι καμιά φορα.
Αυτά.Ελπίζω να βοήθησα.Περιμένω και νεότερα εαν σου πουν να μας πεις και μας να ξέρουμε..

Αποσυνδεδεμένος mariatzo

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 17, 2013, 08:43:27 μμ »
Εμείς έχουμε 2 σκυλάκια.Τον pepe και την ιόλη.Ένα κουνελάκι,το όνομά του είναι Λουκάς.Ένα χελονάκι του νερού και ενα ενυδρίο...αυτά τα λίγα κι εγώ..
Εάν κάποιος μου προσφέρει με αγάπη και αφοσίωση ένα φύλλο,ένα λουλούδι,φρούτο ή νερό,θα το δεχτώ.. "Μπάγκαβαντ Γκίτα"

Αποσυνδεδεμένος Marthax

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 15, 2014, 08:59:05 μμ »
Καλησπέρα σας! Μου αρέσει πολύ το forum γιατί μου δίνει πολλές απαντήσεις ως junior χορτοφάγος! clap
Μιας και λέτε για κατοικίδια σας παραθέτω την πολυμελή μας οικογένεια: τον Tito τον πήραμε από μια κυρία που μάζευε αδέσποτα είναι ημίαιμο mallinouia και τη Snooki που τη βρήκα χτυπημένη από αυτοκίνητο έξω από τη δουλειά μου ανάπηρη πλέον αλλά πολύ χαρούμενη στο αναπηρικό καροτσάκι της. Επίσης έχω μια γατούλα τη Δάφνη 13 χρονών που μένει με τους γονείς μου μιας και εγώ ζω με το αγόρι μου και δεν μπορώ να την έχω λόγω των σκυλιών και τον Φοιβάκο το Τσιάουα που μένει και αυτό με τη μαμά μου καθώς και κάτι γατούλες που ταΐζω έξω από το σπίτι και ότι άλλο βρίσκεται στο δρόμο μου! Ελπίζω να μην σας κούρασα... Συνεχίστε την καλή δουλειά και να μας ενημερώνεται!!!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 16, 2014, 02:13:58 μμ »
Να τα χαίρεσαι όλα τα μουσουδάκια Marthax!!!  hearted
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος xristina-v

• Θαμώνας
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 16, 2014, 07:56:14 μμ »
marthax ευχομαι να περνατε οσο πιο ομορφες στιγμες γινεται

εμεις τωρα μένουμε μαζι
με το loureed Που ειναι λυκοσκυλο με χασκι και ειναι περιπου 11 ετών αλλα παααρα πολυ καλοστεκουμενοςς φτουφτου, και μας ήρθε μονος του!!!!! και τα αφτια του μυριζουνν  μέλι!
με τη τζοελ που ειναι λυκοσκυλο και τη βρηκαν οι γονεις μου το καλοκαιρι στην παραλία, λογικα καποιος την παρατησε, υπολογιζουμε οτι ειναι μικρη λογικα ενος ή εναμιση καπου εκει
δυστυχως μαλλον ειναι στειρωμενη γιατι πολυ θα ηθελα να ειχα καμια δεκαρια τζουτζελολουρακια!!!!!!
εχουμε πολλλλλλες γατουλες, τη λιλυ που αντι για νιαου κανει ουαουαουα, την τιρολετα που αμα τη χαιδευεις γουργουριζει συνεχομενα και δεν τρωει τη τροφη αλλα κλεβει το ψωμί, την κατινα που ειναι τεραστια ασπρη και φουντωτη, το γιγαντα που ειναι ο τριπλασιος απο τα αδερφακια του, τη γιαγιαγατα που ειναι 11 χρονων και δυστυχως η μονη απο τα 9 αδερφακια της που εφτασε σε αυτην την ηλικια και ποολλεεες αλλες,
και στον κηπο μενουν περιπου 6 χελωνες οι οποιες εχουν ερθει απο μονες τους οποτε αφηνουμε μια ποτα ανοιχτη μπαινουν μεσα, αλλα μερικες πεθαναν τα τελευταια χροονια απο ανεξηηγιτα αιτια, πιανουν και πολλα πολλα τεραστια τσιμπουρια,

προχτες ειχε ερθει ενας παπου με το εγγονακι του στο καροτσι ,το πολυ πεντε μηνων και του εδειχνε μεσα απο τα καγκελα του σπιτιου τα ζωα στην αυλη :D
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Marthax

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 17, 2014, 10:30:07 πμ »
Ευχαριστώ κορίτσια! Να τα χαιρόμαστε όλοι και όσο μπορούμε να τα προστατεύουμε!!! thumbsup

Αποσυνδεδεμένος savvato

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 18, 2014, 12:24:44 μμ »
Καλημέρα σε όλους!!!!!Να σας συστηθούμε κι εμείς?
Αρχηγός της αυλής είναι η Μπουμπού - μιά αστεία, δυνατή και με πολύ όμορφη ενέργεια τσομπανοσκυλίνα (την είχα βρεί πρίν 4 χρόνια σε μιά βόλτα στην εξοχή, ανάμεσα σε καλαμιές να γαυγίζει με όση φωνούλα της απέμεινε και όταν πήγα κοντά της αντίκρυσα ένα κουτάβι 3-4 μηνών παράλυτο. Το μόνο που μπορούσε να κουνήσει ήταν λίγο το κεφάλι της και το ένα ποδαράκι της. Επασχε από μόρβα νευρολογικής μορφής.Κάναμε και οι δύο τεράστια προσπάθεια και με την βοήθεια του Δημιουργού τα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της σιγά - σιγά, να δυναμώσει και να γίνει το¨θηρίο¨ που είναι σήμερα).
Πρίν την Μπουμπού κουμάντο έκανε η γλυκιά και πανέμορφη Νόρμα μου, ένα ημίαιμο σπανιέλ πρετόν, την οποία χάσαμε από γεράματα πρίν λίγους μήνες.
Μαζί με την Μπουμπού στην αυλή συμβιώνουν ένας γάτος ο Μελένιος , η Μελένια (αδερφή του Μελένιου), η Ναόμι η ζηλιαρόγατα, η Γλυκούλα (ή αλλιώς Γατόσκυλο γιατί έρχεται μαζί μας όταν πάμε βόλτα με την Μπουμπού), η Ριρίκα ή οποία είναι τόσο έξυπνη και εκδηλωτική που νομίζω ότι είναι μετενσάρκωση ανθρώπου.
Στην ταράτσα είναι Χιονούλα ( τελευταία αρχίζει να κατεβαίνει και στην αυλή όταν η Μπουμπού είνα μέσα στο σπίτι) και η ...Δαιμονισμένη το μικρότερο σε ηλικία αλλά τόσο τσιτωμένο και φοβισμένο έτοιμο να σε αρπάξει.
Εξω από την αυλή είναι η πιστή μου Μέλανι, την φροντίζω 11-12 χρόνια και είναι ο καλύτερος φύλακας της γειτονιάς .
2-3 τετράγωνα παραπέρα είναι η η Ρωξάνη, η Ξανθούλα, ο Γιωρίκας, ο Ομορφούλης που τους φροντίζω 11 χρόνια, και επίσης κάποια άλλα γατιά και σκυλιά που είναι στον δρόμο μου προς την εργασία μου.
Αυτές τις φατσούλες τις βλέπω καθημερινά και είμαι ευγνώμων που είναι καλά κάθε μέρα.
Κατά καιρούς βοηθώ (στο μέτρο των δυνατοτήτων μου) για την στείρωση ή την έκτακτη φροντιδα αδέσποτων που θα βρεθούν στον δρόμο μου.
Σας ζάλισα ίσως, αλλά το έκανα περισσότερο σαν φόρο τιμής για την παρουσία τους στην ζωή μου. :))

Αποσυνδεδεμένος fairytale

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 17, 2014, 12:32:03 πμ »
Εμείς έχουμε μια υπέροχη γατούλα τη Σελήνη που τη βρήκαμε στο δρόμο πεινασμένη και μας έχει ξετρελάνει!

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής