χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: φιλοξενία 15 ημερών για ένα γατάκι  (Αναγνώστηκε 2345 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blueheart

• Powered by Tofu
  • Συντονίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
  • The Spaghetti Incident?
    • VegLite
φιλοξενία 15 ημερών για ένα γατάκι
« στις: Ιούλιος 25, 2009, 10:26:24 μμ »
Εδώ και 3 μέρες έχει κατασκηνώσει ένα αξιολάτρευτο γατάκι στο μαγαζί μας. Μάλλον βρέθηκε εδώ κατά τύχη ενώ είχε χωθεί στη μηχανή ενός αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να είναι αποκομμένο από όλα τα υπόλοιπα γατιά της γειτονιάς και να μην λέει να ξεκολήσει από το μαγαζί μας. Το πρωί τη βρίσκω στο χαλάκι να με περιμένει και το μεσημέρι κοιμάται στην καρέκλα. Είναι πολύ χαδιάρα κι όλη μέρα τρέχει μέσα έξω στο μαγαζί και παίζει. Ανησυχώ πολύ όμως τι θα απογίνει τώρα που θα φύγουμε εμείς για 15 μέρες. Αν φυσικά παραμείνει εδώ μέχρι και την Τετάρτη. Την έχω ήδη λατρέψει και θα ήθελα να την κρατήσω αλλά φοβάμαι πως θα εξαφανιστεί όταν θα φύγουμε διακοπές. Αν ξέρει κανείς κάποιον που να μπορεί να τη φιλοξενήσει από 29 Ιουλίου μέχρι τις 13 Αυγούστου θα είμαι πραγματικά ευγνώμων. Φυσικά θα προσφέρω την τροφή της και την άμμο της για όλες αυτές τις μέρες και θα εξεταστεί πρώτα από γιατρό. Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
Απ: φιλοξενία 15 ημερών για ένα γατάκι
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 27, 2009, 01:24:10 μμ »
Χμ..για' μένα λίγο δύσκολο γιατί θα φύγω από τις αρχές Αυγούστου..θα ρωτήσω όμως μια φίλη πότε θα φύγει αν είναι μήπως μπορέσει,  σσ έχει πολλές γάτες, όλο μαζεύει από τον δρόμο :D

Τον γάτο σου πού θα τον αφήσεις; θα τον πάρεις μαζί σου; εάν τον αφήσεις σπίτι τότε ίσως θα μπορούσες το μικρούλι να το είχες και αυτό στο σπίτι με αρκετό φαγητό (ξηρά τροφή) και πολύ νερό..μήπως ήταν καλύτερα; rolleye  Εγώ την δικιά μου, όταν λείπω,π.χ 1 εβδομάδα, την αφήνω σπίτι με ταϊστρα και πολύ νερό και πάει μέρα παρά μέρα ο αδελφός μου και την βλέπει..το ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά....δεν βλέπω πιο ασφαλείς λύση  sadface Οι γάτες τα καταφέρνουν μόνες τους, τα σκυλιά είναι το πρόβλημα γιατί δεν τρώνε λίγο λίγο με αποτέλεσμα να τους τελειώνει το φαγητό γρήγορα.
Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα απ' το να κάνεις ένα τίποτα. Oscar Wilde.

• Powered by Tofu
  • Συντονίστρια
  • Addicted
  • The Spaghetti Incident?
    • VegLite
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 27, 2009, 01:59:00 μμ »
Επειδή θα λείψω 15 μέρες είναι δύσκολο να το αφήσω μόνο του. Τελικά θα το πάρει μια φίλη μου που δουλεύει στο γηροκομείο στο γραφείο της για τις μέρες που θα λείπω  :) Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως  biggestgrin Ο δικός μου θα πάει διακοπές στην Έδεσσα στη μητέρα μου. Αν δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει η μητέρα μου θα τον έπαιρνα μαζί μου, αλλά επειδή στη Μυτιλήνη που θα πάμε εμείς δεν τον έχω ξαναπάρει φοβάμαι πως θα αντιδράσει και μήπως χαθεί. Το σπίτι έχει τεράστια κήπο και θα θέλει σίγουρα να είναι έξω αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο απομακρυνθεί μετά μπορεί να φοβηθεί και να κρυφτεί μιας και δεν ακούει. Ενώ στη μητέρα μου περνάει στάνταρ ένα μήνα το χρόνο και έχει και άνεση να τρέχει στην αυλή μας χωρίς φόβο να χαθεί γιατί η περίφραξη είναι τσιμεντένια.

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 27, 2009, 02:34:27 μμ »
αααα ωραία τότε..μια χάρα δηλαδή!  :) Τα βόλεψε και τα δύο τα κουκλάκια τα λούτρινα  :D

Αυτό είναι το θέμα και με την δικιά μου, ότι αν την πάρω μαζί μου ή την αφήσω πουθενά αλλού φοβάμαι μήπως την κοπανήσει από πουθενά και την χάσω..άσε καλύτερα δεν το ρισκάρω!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 27, 2009, 06:56:53 μμ »
Χαίρομαι που βρέθηκε λύση!
Kι εγώ magicat με το Σβουρί έτσι έκανα. Την άφηνα με τροφή και νερό και ερχόταν μία φίλη και την τσέκαρε και της έκανε λίγο παρέα κάθε 2 μέρες.
Είναι βολικές σε αυτό οι γάτες.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 29, 2009, 11:06:58 πμ »
Ναι είναι βολικές..αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα είναι μοναχούλα της με πιάνει ένα σφίξιμο !!! Επίσης από τώρα με έχει πιάσει ένα στερητικό σύνδρομο...γιατί σκέφτομαι ότι θα μου λείψει η απαλή/αφράτη της γούνα, η μυρωδιά της, η φωνούλα της κλπ κλπ κλπ Ναι...το παραδέχομαι είμαι cat junkie  nanana

Υ.Γ. το εικονιδιάκι με το γατί πώς στο έβγαλε; γιατί πήγα στο link: http://www.millan.net/anims/giffar.html
κάνω copy σε animate που θέλω και μετά paste και δεν μου το βγάζει..

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 29, 2009, 07:26:56 μμ »
Γιατί πληρώνω για αυτά τα εικονίδια.
 winking Θέλει να είσαι συνδρομήτρια.

Επίσης από τώρα με έχει πιάσει ένα στερητικό σύνδρομο...γιατί σκέφτομαι ότι θα μου λείψει η απαλή/αφράτη της γούνα, η μυρωδιά της, η φωνούλα της κλπ κλπ κλπ

Τουλάχιστον εσύ ξέρεις πως θα γυρίσεις και θα την βρεις εκεί.... cryingbig

Αποσυνδεδεμένος magicat

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 30, 2009, 01:02:25 μμ »
Γιατί πληρώνω για αυτά τα εικονίδια.
 winking Θέλει να είσαι συνδρομήτρια.

Επίσης από τώρα με έχει πιάσει ένα στερητικό σύνδρομο...γιατί σκέφτομαι ότι θα μου λείψει η απαλή/αφράτη της γούνα, η μυρωδιά της, η φωνούλα της κλπ κλπ κλπ

Τουλάχιστον εσύ ξέρεις πως θα γυρίσεις και θα την βρεις εκεί.... cryingbig

Ωχ....Foxy μου συγγνώμη, έκανα γκάφα, δεν έπρεπε να το πω αυτό  parigoria, όταν αρχίζω να μιλάω για γάτες γίνομαι πολύ παρορμητική και δεν σκέφτομαι καθόλου  rolleye

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 30, 2009, 07:06:02 μμ »
Δεν πειράζει κούκλα...Καλά κάνεις και αγαπάς τόσο το ζουζούνι σου! Κι εγώ έτσι είμαι πάντα με τα γατιά.  hug