Το αγαπημενο μου γλ κουταλιου ειναι το περγαμοντο και το ξεπλενω λιγο κατω απο κρυο νερο απο την βρυση για να φυγει η πολυ ζαχαρη. Με 2 κομματια στανιαρω, και μοσχοβολαει το στομα μου χιχιχιχιχι!
Δεν το ηξερα οτι βαζουν τοσα χημικα στην σοκολατα του εμποριου... Προφανως ειναι εθιστικη, εχει μεσα διαφορα που κανουν τον εγκεφαλο να χαιρεται τυπου οπιοειδή, αλλα βαζουν και εξτρα??? Αυτο που ειναι σιγουρα το χειροτερο ειναι τα σοκολατουχα γαλατα, και οι σοκολατες γαλακτος που οταν ληγουν τα ξαναλιωνουν, τα βραζουν και τα δινουν παλι πισω στο εμποριο... :-X Για την σοκολατα υγειας δεν ξερω.