Ο Α.Δ έχει δίκιο στο σύνολο όσων λέει. Εκτός από τον λάθος τρόπο που δρουν και αυτή τη νομο-λαγνεία, στο εσωτερικό τους παίζει φασισμός και χειραγώγηση προς τους ανίδεους του είδους τους (e-φιλόζωους, πολύ σωστό).
Αναφερόμενη στη συγκεκριμένη ομάδα εγώ (!) ,έχω δει αρκετές διαστρεβλωμένες ή και κατασκευασμένες ειδήσεις με ρατσιστική προπαγάνδα. Δεν ξέρω φυσικά πώς δημιουργούνται, αν ευθύνεται η συγκεκριμένη ομάδα! Αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το αναπαράγουν ή με τα σχόλια που μπαίνουν κάτω από τις ειδήσεις τους.
Χωρίς να αρνούμαι πως κάνουν δουλειά ή πως δε χάρηκα που κατάφεραν να τραβήξουν τον τύπο, με ανησυχούν όχι μόνο οι επιπτώσεις αλλά πιο πολύ οι "συνεργασίες" που μπορεί να χρησιμοποιηθούν.
Πολλά μηνύματα πάνω στην απόγνωση ,με χαρακτήρα ανάθεσης αναφερόμενοι στη Χρυσή Αυγή.

Υπάρχουν ήδη φασιστικές ομάδες που έχουν προσπαθήσει ή και ασχολούνται ανεπίσημα με τη "φιλοζωία".
Και ομάδες που δεν έχουν κριτήρια για το πώς πρέπει να δράσουν, τους ενδιαφέρει μόνο η υλοποίηση των στόχων τους με όποιο μέσον, τους έρχονται κουτί!