
μία πάααρα πολύ απλή συνταγή η οποία είναι πολύ πολύ νόστιμη ....
θα χρειαστούμε: (ενδεικτικές ποσότητες γιατι οπως σε όλες μου τις συνταγές, υπολογίζω τις ποσότητες με το ματι και τη γευση)
3-4 φέτες μουσκεμένο-στραγγισμένο ψωμί (ολικής ή σταρένιο δεν εχει σημασία)
αλάτι
ελαιόλαδο
3-4 σκελίδες σκόρδο (ή όσο μας αρέσει ανάλογα τα γούστα)
λίγο ξύδι (προσωπικα προτιμω το μπαλσαμικο) - δηλαδη περιπου 2 κουταλιες
πιπέρι
ελάχιστο μοσχοκάρυδο
και......
φυστίκια αιγίνης!!!!!

λιώνουμε στο μπλέντερ πρώτα τα φυστικια και στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπολοιπα υλικά... αν το μίγμα δε βγαίνει χυλομένο μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό
σε κάθε περίπτωση δοκιμάζουμε κατά την προετοιμασία και αν θέλουμε προσθέτουμε ότι μας φαίνεται ότι λείπει
δεν βάζουμε παααρα πολυ αλάτι καθότι το ψωμί και τα φυστίκια είναι ήδη αρκετά αλμυρά
παιδια, αλήθεια σας το λεω το ποσο ταιριάζει το φυστίκι αιγίνης σε ντιπ ειδικα στη σκορδαλιά δε φαντάζεστε! σας το λέω ειλικρινα, προσωπικα ουτε να τη δω δεν ηθελα τη σκορδαλιά (μου θύμιζε μια βρωμερη κατασταση με overdose σκορδου που επικρατουσε συνηθως στο ψυγειο της γιαγιας μου

)... αλλα μολις δοκιμασα αυτη την εκδοση σκορδαλιας..... τρελάθηκα!
