χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Αμυράς και Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις γούνες.  (Αναγνώστηκε 1826 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Άστεγος Διαβάτης

• Επισκέπτης
Δυο βίντεο σχετικά με τις γούνες, στο ένα είναι ο Γιώργος Αμυράς ( Μένουμε Ελλάδα) και απαντάει σε ερώτηση σχετικά με τον χορηγό γουναράδικο στην εκπομπή του, και στο άλλο ένα μοντέλο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και χαρακτηρίζει τον εαυτό της κρεμάστρα όταν την ρωτάνε αν θα βάλει γούνα από νεκρό ζώο στην εβδομάδα μόδας/γούνας στο Μιλάνο.  yuk

http://youtu.be/7MvnW1E8Vdw

http://youtu.be/qQCYj63w3Nc

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Γιώργος Αμυράς και Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις γούνες.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 04, 2013, 07:37:56 μμ »
"Νταξ' ξέρω, σε σχέση με τις γούνες υπάρχουν κάποιααα... οικολόγοι και όλο αυτό(; )..."
Και ναι κοριτσάρα μου, μοντέλο σημαίνει ουσιαστικά κρεμάστραrocker

Απ' τη στιγμή που ασχολήθηκε (αδίκως) ο τηλεθεατής (τουλάχιστον ας τσιμπήσει το ταξιδάκι στη Μονεμβάσια!) έπρεπε να αναφέρει τα δικαιώματα των ζώων, όχι την οικολογία. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση μάλλον ο παρουσιαστής δε θα το διάβαζε καν.
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Άστεγος Διαβάτης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 04, 2013, 08:46:51 μμ »
Φυσικά και δεν θα απαντούσε.. όπως και δεν μου απάντησε και στο e-mail που του έστειλα σχετικά με αυτό.. 

Edit : το "που πήγε η οικολογία" είναι προφανώς γιατί ο ίδιος δηλώνει οικολόγος. 

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 04, 2013, 09:00:06 μμ »
Φυσικά και δεν θα απαντούσε.. όπως και δεν μου απάντησε και στο e-mail που του έστειλα σχετικά με αυτό..
:D :D :D
Κατά τ' άλλα "με συγχωρείτε αλλά πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό (που έχουμε απάντηση!)"
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact