http://vegansintages.blogspot.gr/2013/01/blog-post.htmlΈκανα κι εγώ μια δική μου παραλλαγή. Έχω ενθουσιαστεί με το συνδυασμό κανέλλας μέσα στην κόκκινη σάλτσα με το κουνουπίδι.

Πολύ χειμωνιάτικη γεύση!
Υλικά:
1 κουνουπίδι, κομμένο σε φλορέτες
5-6 παντζαρόφυλλα ψιλοκομμένα
2 καρότα, ψιλοκομμένα σε ροδελίτσες
2 μικρές πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κούπες σάλτσα ντομάτας
1 κ.τ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 κ.τ.γ. κανέλλα
μία πρέζα ζάχαρη
αλάτι-πιπέρι
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα παντζαρόφυλλα σε λίγο λάδι για 2΄. Προσθέτουμε καρότα, πατάτες και κουνουπίδι και σωτάρουμε για ακόμη ένα λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά (σάλτσα και μπαχαρικά) & σκεπάζουμε με το καπάκι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 20' μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Τρώγεται σκέτο ή πάνω σε ρύζι.