liliaButterfly όχι δεν είναι κιμάς, είναι τόσο μικρά όσα κόβουν το κρέας για τας κεμπαπ
Έκανα την προετοιμασία που έγραψα, μετά τσιγάρισα 2 κρεμμύδια με λίγη πράσινη πιπεριά μαζί με τα μπαχαρικά (μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, 1 ξυλαράκι κανέλας, πιπέρι,πάπρικα και 2 φύλα δάφνης), έριξα και την σόγια και τα τσιγάρισα αρκετά. Έσβησα με λίγο κόκκινο κρασί. Έστυψα 4 τομάτες, λίγο βιολογικό κέτσαπ

, μια κουταλιά τοματοπελτέ και περίπου μισό με ένα ποτήρι νερό, έβαλα αλάτι και έβρασα για κάνα δεκάλεπτο. Βγήκε πολύ ωραίο

Όλα αυτά για 200 γραμμάρια σόγιας, τα οποία όπως έγραφε η συσκευασία τα έβρασα για 5 λεπτά σε 2 λίτρα νερό και τα άφησα 15 λεπτά να ξεκουραστούν.