Μπράβο, ρε φόξυ, για τη συνταγή! Το σκεφτόμουν μια μέρα χειμωνιάτικη ότι πρέπει να βρούμε συνταγή για γιουβαρλάκια/σουτζουκάκια και τσουπ!
Την έφτιαξά, απλά με μισή δόση ρεβύθια (δεν είχα αρκετά) και μισή πλιγούρι (το αγαπημένο μου). Μια χαρά, νοστιμότατα. Από αρωματικά έβαλα και κάμποση κιτρινόριζα κι έδενα πολύ ωραία γευστικά.
@go vegan: Πολύ χρήσιμη η συμβουλή με τη βρώμη, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Γίναμε τώρα, θα την ρίχνω παντού (είναι και οικονομικότατη).