χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: *Πώς θα δώσετε το χάπι στη γάτα σας! *  (Αναγνώστηκε 4791 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: *Πώς θα δώσετε το χάπι στη γάτα σας! *
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 02:23:55 μμ »
Αν η γάτα σου βγαίνει χωρίς την βοήθεια 3 ατόμων στον κτηνίατρο εντάξει δεν είναι πολύ άγρια.

Επίσης αν δεν τινάζεται σαν ελατήριο από τοίχο σε τοίχο ενώ κτηνίατρος κι εσύ προσπαθείτε κάπως να την πιάσετε, πάλι δεν είναι και πολύ άγρια  :D

Προσθέτω το να γρυλίζει και να αφρίζει σαν λυσσασμένο και να τρέχουν τα σάλια.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 02:28:42 μμ »
Εννοείται χωρίς ηχητικό background το γρύλισμα, δεν παίζει! :D
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 02:32:03 μμ »
 :D :D :D

Έλα που η Στεν δεν έχει κάνει αποπαρασίτωση ποτέ και τώρα με τον μικρό λέμε να της κάνουμε και εκείνης... Και για τα κιλά της πολύ φοβάμαι πως θα θέλει χάπι, δε φτάνει η κρέμα!  :O
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Αποσυνδεδεμένος liliaButterfly

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 06:24:24 μμ »
Αν η γάτα σου βγαίνει χωρίς την βοήθεια 3 ατόμων στον κτηνίατρο εντάξει δεν είναι πολύ άγρια.
Μην ανησυχείτε, στον κτηνίατρο τη συνοδεύουμε τρεις: εγώ, η μητέρα μου και ο αδερφός μου.  :) Βάζει και ο κτηνίατρος μια βοήθεια και είμαστε κομπλέ.

Εγώ τη δική μου την πιάνω στο αριστερό χέρι και με το δεξί της βάζω το χάπι βαθιά στο λαιμό και το καταπίνει...
Αυτό δεν είναι νορμάλ! :D
Να ανησυχήσω? question2 Το καλό με τη γάτα μου είναι ότι ενώ μας δαγκώνει κάθε μέρα κάθε λίγο και λιγάκι, δε βάζει ποτέ δύναμη στο δάγκωμα... Γι΄αυτό και αντέχω τις επιθέσεις και τη χαπακώνω!
The world is just amazing.

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 06:27:04 μμ »
Ένα αλητάκι που ταΐζω προχτές το έβαλα στο αμάξι να το πάω στο γιατρό και καθόταν κυρία, κοιτούσε και έξω από το παράθυρο, χωρίς κουτί. Μετά αγκαλίτσα από το αμάξι στο ιατρείο και γουργούριζε στον γιατρό όταν της έκανε την ένεση  huh
Πριν λίγο καιρό είχα πάει έναν αδέσποτο γατούλη για επέμβαση στον κτηνίατρο. Όλη τη διαδρομή για το ιατρείο την έκανα με τα πόδια και το γάτο ελεύθερο στην αγκαλιά μου... Κιχ δεν έβγαλε. Φοβερή εμπειρία!

Αποσυνδεδεμένος go vegan

• Addicted
  • Question authority!
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 09:30:58 μμ »
Μην ανησυχείτε, στον κτηνίατρο τη συνοδεύουμε τρεις: εγώ, η μητέρα μου και ο αδερφός μου.  :) Βάζει και ο κτηνίατρος μια βοήθεια και είμαστε κομπλέ.

Εγώ τη δική μου την πιάνω στο αριστερό χέρι και με το δεξί της βάζω το χάπι βαθιά στο λαιμό και το καταπίνει...
Να ανησυχήσω? question2 Το καλό με τη γάτα μου είναι ότι ενώ μας δαγκώνει κάθε μέρα κάθε λίγο και λιγάκι, δε βάζει ποτέ δύναμη στο δάγκωμα... Γι΄αυτό και αντέχω τις επιθέσεις και τη χαπακώνω!
καλέ, πλάκα σου κάνω! Απλά, αν το συγκρίνω με τις περιπτώσεις που γνωρίζω.. μάλλον η γάτα σου αποτελεί εξαίρεση!

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 28, 2012, 02:04:11 μμ »
Μην ανησυχείτε, στον κτηνίατρο τη συνοδεύουμε τρεις: εγώ, η μητέρα μου και ο αδερφός μου.  :) Βάζει και ο κτηνίατρος μια βοήθεια και είμαστε κομπλέ.

καλέ, πλάκα σου κάνω! Απλά, αν το συγκρίνω με τις περιπτώσεις που γνωρίζω.. μάλλον η γάτα σου αποτελεί εξαίρεση!
Χαχα ναι, απλά λέω ότι αν και είναι πολύ ζωηρή και δαγκώνει συνέχεια, με το χάπι τα καταφέρνουμε... :)

• Addicted
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 08:17:42 μμ »
Οκ και επανέρχομαι... Σήμερα έδωσα Banminth paste στον Kabamarou (ο οποίος έχει γίνει 1,5 κιλό!)
Η Stencil δεν έχει κάνει ποτέ αποπαρασίτωση. Οπότε σκέφτηκα απλά να τη ζυγίσω, μπας και κάνω μια προσπάθεια να της δώσω τίποτα...
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας να την πάρω αγκαλιά για να τη ζυγίσω και όχι να της δώσω χάπι...

Με έφαγε πάλι!  dunno

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 10:21:43 μμ »
Οκ και επανέρχομαι... Σήμερα έδωσα Banminth paste στον Kabamarou (ο οποίος έχει γίνει 1,5 κιλό!)
Η Stencil δεν έχει κάνει ποτέ αποπαρασίτωση. Οπότε σκέφτηκα απλά να τη ζυγίσω, μπας και κάνω μια προσπάθεια να της δώσω τίποτα...
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας να την πάρω αγκαλιά για να τη ζυγίσω και όχι να της δώσω χάπι...

Με έφαγε πάλι!  dunno
Franchesca Αν ήξερα να ανεβάζω φωτογραφίες θα σου έδειχνα δικά μου σημάδια για να νιώσεις καλύτερα... Με τρύπες από δαγκωνιές που έτρεχαν αίμα... Όχι από τη δική μου, από κάτι αδέσποτες. Ακόμα έχω σημάδια! Μάλλον θα μείνουν για πάντα dunno

• Addicted
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 10:31:57 μμ »
Βρωμόγατες! :( Α μείνει χωρίς αποπαρασίτωση το τέρας! :D

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 12:05:52 πμ »
Το δικό μου το χέρι δεν χωράει σε φωτογραφία από το πρήξιμο  :D
θυμήσου να θυμάσαι.....

• Addicted
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 12:12:19 πμ »
:D

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 12:22:11 πμ »
Έχει πιάσει νεύρο? Τότε πρέπει να πονάει πολύ... :/ Εμένα με είχε δαγκώσει ένας γάτος στη βάση του αντίχειρα και με πονούσε ο δείκτης, γιατί είχε πιάσει νεύρο...

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 12:26:01 πμ »
Έχει μολυνθεί, εκτός από νεύρο, είναι τούμπανο κατακόκκινο και μαζεύει πύον μαζί με το αντιτετανικό και το αντιλυσσικό, παίρνω και αντιβίωση γιατί απο την γάτα λέει μπορεί να μεταφερθεί ένα μικρόβιο και να πρηστούν οι αδένες  dunno
θυμήσου να θυμάσαι.....

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 12:41:12 πμ »
Έχει μολυνθεί, εκτός από νεύρο, είναι τούμπανο κατακόκκινο και μαζεύει πύον μαζί με το αντιτετανικό και το αντιλυσσικό, παίρνω και αντιβίωση γιατί απο την γάτα λέει μπορεί να μεταφερθεί ένα μικρόβιο και να πρηστούν οι αδένες  dunno
Ναι κάτι τέτοιο παίζει, κι εμένα μου είχαν πει να βάλω αλοιφή με αντιβίωση (αν και δεν έβαλα). Τι να πω, καλή ανάρρωση! :)

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής