Απ'ότι κατάλαβα αυτά μένουν στο ψυγείο για να διατηρηθούν και πως η καλύτερη επιλογή είναι να ταξιδέψουν μέσα σε ειδική συσκευασία με πάγο. Αυτό πάει την τιμή (με έξοδα αποστολής) στα 55 δολλάρια, δηλαδή 42,5 ευρώ για ένα μπουκαλάκι το οποίο σου βγάζει μέχρι 75 κιλά γιαούρτι. Εγώ το σκέφτομαι κάπως έτσι...θα χρησιμοποιήσω το στάρτερ για αρχή και μετά θα παίρνω τη μαγιά από το δικό μου γιαούρτι και θα'χω και για καβάντζα το στάρτερ για ειδικές περιπτώσεις (διακοπές πχ). Τέλος πάντων, περιμένω την απάντησή τους και βλέπουμε. Θέλω να τσεκάρω και το ebay που πρότεινε ο τόφου.