χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Η τυχαία φρουτοσαλάτα είναι χειρότερη από ...  (Αναγνώστηκε 4236 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xenitop

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Η τυχαία φρουτοσαλάτα είναι χειρότερη από ...
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 11, 2012, 06:43:45 μμ »
Αναφερω την πηγη.
Δεν εχω κανενα χρεος για την αποδειξη μιας πληροφοριας, εφ οσον αναφερω την πηγη της.
Δεν εχω, ουτε καν, την απαραιτητη γνωση, για κατι τετοιο.

Οποιος θελει να βρει, ψαχνει.
Και μια τετοια πληροφορια, την μεταφερω, οπως κανω συνηθως, για κουβεντα, συζητηση, ανταλλαγη αποψεων, ερευνα κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 11, 2012, 08:03:04 μμ »
Αναφερω την πηγη.
Δεν εχω κανενα χρεος για την αποδειξη μιας πληροφοριας, εφ οσον αναφερω την πηγη της.

Και μια τετοια πληροφορια, την μεταφερω, οπως κανω συνηθως, για κουβεντα, συζητηση, ανταλλαγη αποψεων, ερευνα κλπ.
Καλά έκανες.  Ευχαριστούμε! :)
Νομίζω η mazikeen εννοούσε οτι το άρθρο πρέπει να παρέχει αποδείξεις, όχι εσύ φυσικά.  Αν και για μένα η επιστημονική τεκμηρίωση δεν είναι πάντα απαραίτητη.  Πολλές φορές η κοινή λογική και ο τρόπος που αντιδράει το δικό μου σώμα είναι καλύτερη απόδειξη.  Κακό δεν κάνει να μοιραζόμαστε γενικά πληροφορίες για τη διατοροφή.  Απ'αυτά κρατάμε αυτά που μας ταιριάζουν και μας φαίνονται λογικά.

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 11, 2012, 08:08:45 μμ »
Αναφερω την πηγη.

Ακριβώς επειδή αναφέρεις την πηγή, γι'αυτό και εγώ και κάποια μέλη του φόρουμ είπαμε την άποψή μας για το συγκεκριμένο περιοδικό. Το σχόλιο μου παραπάνω πήγαινε στη δική σου προτροπή περί αναζήτησης της αλήθειας. Ίσως εσύ να εμπιστεύεσαι αυτό το περιοδικό, προσωπικώς όχι, και μάλιστα όχι ακρίτως, αλλά με επιχειρήματα που παρέθεσα.

Μα, αυτό ακριβώς έγινε: συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και αναφορές για περαιτέρω έρευνα. Δεν είμαι σίγουρη γιατί διαμαρτύρεσαι αφού έγινε αυτό που ήθελες.   huh
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος xenitop

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 30, 2012, 09:56:15 μμ »
Τυπωσα το εν λογω κειμενο, και το εδειξα στον Παπαγιαννοπουλο.

Αυτος που το εγραψε, πρεπει να ειναι το λιγοτερο τρελος, ...ειπε.

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:47:26 πμ »
 :D

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής