Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά φαίνεται καταπληκτική! Μπράβο!
δοκιμάστε και πείτε μας πώς σας βγήκε... θα έλεγα ότι με μαργαρίνη γίνεται καλύτερα γιατί το λάδι καρύδας γίνεται πέτρα στο ψυγείοη ποδιά είναι εισαγόμενη και βασικά διαφημιστική
Καλύτερα θα ήταν να έβαζα (για τα δικά μου γούστα) κόκκινα μήλα ή αχλάδια ή αχλαδόμηλα. Ζουμερά και γλυκά
Παράθεση από: Snapshot στις Οκτώβριος 02, 2012, 09:53:13 μμΚαλύτερα θα ήταν να έβαζα (για τα δικά μου γούστα) κόκκινα μήλα ή αχλάδια ή αχλαδόμηλα. Ζουμερά και γλυκάΈχετε και εσείς αχλαδόμηλα?
ίσως βολεύει να έχει στρωμένη λαδόκολλα από κάτω για να μην κολλάνε..πάντως απ' ό,τι είδα αυτή η τάρτα έτσι ψήνεται, ανάποδα, και μετά την γυρνάς.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ψηθεί η τάρτα ανάποδα, δηλαδή με την ζύμη από κάτω;