Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
10 κιλα έχει μέσα και κοστίζει 25 ή 27 δολάρια, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς έγραφε πάνω η τιμή...
Έλσα, τι λες; Θέλεις να το μοιραστούμε;
Παράθεση από: Peace_in_the_world στις Αύγουστος 24, 2012, 06:16:12 μμ10 κιλα έχει μέσα και κοστίζει 25 ή 27 δολάρια, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς έγραφε πάνω η τιμή... Παράθεση από: ilaeira στις Αύγουστος 24, 2012, 07:45:12 μμΈλσα, τι λες; Θέλεις να το μοιραστούμε;Ναι, ναι, θέλω! (να μου πεις και πού βρίσκεις φουντούκια, μετά! )
Λοιπόν, PITW, μπορείς να κάνεις κάτι για μας;
Παράθεση από: ilaeira στις Αύγουστος 25, 2012, 12:06:49 πμΛοιπόν, PITW, μπορείς να κάνεις κάτι για μας; Αν μου πεις τι ακριβώς, ναι..
Παράθεση από: Peace_in_the_world στις Αύγουστος 25, 2012, 12:35:52 πμΠαράθεση από: ilaeira στις Αύγουστος 25, 2012, 12:06:49 πμΛοιπόν, PITW, μπορείς να κάνεις κάτι για μας; Αν μου πεις τι ακριβώς, ναι.. Απ' όλα! και να φτιάξεις και τη νουτέλα, να μας τη στείλεις εννοείται!
Μπορείς να μας στείλεις ένα τενεκεδάκι ή όσο δεν θα σας λείψει;
@piece in the world, αν σου είναι εύκολο μισό λίτρο θα ήθελα από φουντουκέλαιο.Να μου δώσεις έναν λογαριασμό τραπέζης να σε πληρώσω. Σου στέλνω μύνημα με την διεύθυνση της θυρίδας μου, είναι μόνο για αποστολές μέσω ΕΛΤΑ.
Φυσικά και βολεύει! Ή να το στείλουν Γιάννενα, ή ότνα με το καλό κατέβω ΑΘήνα.
Όπως βολεύεσαι πιο εύκολα. Με τη φίλη σου ή και με τα ΚΤΕΛ, μπορώ να παραλάβω. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε για την ώρα. Ευχαριστώ!Εσύ που βρίσκεσαι;