χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Γείτονες και κατοικίδια  (Αναγνώστηκε 4117 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
Απ: Γείτονες και κατοικίδια
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 17, 2012, 10:06:07 πμ »
Άσε Σαρδέλα, χθες σούβλιζε κατσίκι η συγκεκριμένη στην αυλη της οικοδομής, φρικτή μυρωδιά τσίκνας....  yuk yuk yuk yuk yuk

Αυτό επιτρέπεται?

Αποσυνδεδεμένος Peace_in_the_world

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 17, 2012, 10:44:28 πμ »
Καλημέρα, Χριστίνα, ενδιαφέρουσα η ιστορία σου, κι εγώ με σκύλο μεγάλωσα και πάντα από τη μέρα που γεννήθηκα υπήρχε σκυλί στο σπίτι... Ευτυχώς η δική μας σκυλίτσα δεν έχει κάνει ποτέ την ανάγκη της μέσα στο σπίτι, η μόνη φορά που είχε λερώσει ήταν όταν της είχε έρθει περίοδος για πρώτη φορα που τότε γέμισε το σπίτι αίματα....

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πειραγμένη (κακία  :P) γιατί θέτει ζητήματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά βλέπεις και εγώ και ο άντρας μου της φαινόμαστε από άλλον πλανήτη, αντίχριστοι κλπ, γιατί είμαστε και οι δύο βίγκαν.... Αφού μας είχε ρωτήσει αν ανήκουμε σε κάποια θρησκευτική οργάνωση και γι' αυτό δεν τρώμε ζωικά....   frustrated
Η αγάπη για όλα τα πλάσματα είναι η πιο ευγενική πτυχή της ανθρώπινης ψυχής...

• Addicted
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 17, 2012, 10:47:34 πμ »
Άσε Σαρδέλα, χθες σούβλιζε κατσίκι η συγκεκριμένη στην αυλη της οικοδομής, φρικτή μυρωδιά τσίκνας....  yuk yuk yuk yuk yuk

Αυτό επιτρέπεται?

Μα γιατί να απαγορεύεται, Χλόη;; Αφού το διασκέδασε όλη η οικοδομή μαζί με αυτή, μόνο εγώ κι ο άντρας μου ήμασταν οι ανώμαλοι που δεν πήγαμε να το διασκεδάσουμε και ενοχληθήκαμε από τη μπόχα...  >:(

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:12:32 πμ »
Είχα την εντύπωση οτι απ'το νόμο δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Να τη ρωτήσεις αν ανήκει αυτή σε κάποια σατανιστική οργάνωση, που σφάζουν και σουβλίζουν ζώα. >:(
Τέτοιες στιγμές έρχεται στο μυαλό μου η ταινία green beautiful με την εξωγήινη, που έπαθε σοκ όταν ήρθε στη γη και είδε οτι τρώνε ζώα.
Αν μπορούσαν όλοι απλά να δουν πόσο φρικιαστικό είναι αυτό που κάνουν, ενώ το θεωρούν φυσιολογικό...
Ντρέπομαι που τόσα χρόνια έτρωγα κρέας.  Έχω μέχρι και μια φωτογραφία πριν πολλά χρόνια που κρατούσα τη σούβλα.  Ντρέπομαι τόσο πολύ, τόσο πολύ οταν το σκέφτομαι.
Είναι τυχερά τα παιδιά μας που μεγαλώνουν διαφορετικά.  Κι όταν ακούω από κρεοφάγους οτι δεν είναι σωστό που αποφασίζω εγώ για το τι θα φάνε, σκέφτομαι οτι σωστό δεν είναι να μολύνουμε το σώμα των αθώων παιδιών μας.  Σόρρυ για το οφ τόπικ, δεν ξέρω τι μ'έπιασε.  Γενικά αυτές τις μέρες είμαι κάπως.

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:18:19 πμ »
αυτο το θεμα με τα κατοικιδια γινεται πολυ ενοχλιτικο πια..κ μενα εδω που μου βγαλανε την πιστη οταβ ηρθα ηρεμισανε ολοι μετα απο μεγαλο καυγα   (μας λεγανε οτι βαζουμε την σκυλα να τα κανει στην πυλοτη ..αν ειναι δυνατον ..μεχρι που τα πηρε ο γιωργος κ ειπε οτι θα μυνηθει οποιος ξανα πει κ ατι τετοιο κ θα αναλυθει για
οποιαδηποτε ακαθαρισια κατηγορηθουμε ..βεβαια ολα αυτα πανω σε αλλο κλιμα κ με μενα απο πισω να μην μπορω να κρατηθω απο τα γελια) η κυρια που ειχε το μεγαλο προβλημα μας ξυπνησε την περασμενη τριτη με κραυγες κλαματα κλπ ...εγω τρομαξα κ κατεβηκα κατω να δω την  συμβαινει γιατι ακουγα κατι αυτοκινητο κ τρακαρισμα κ φοβηθηκα οτο επαθε κατι απο τα παιδια της ,τελικα την ειχανε παρει τηλεφωνο οτι ο πατερας της πεθανε ,μαζι μου κατεβηκε κ η σκυλα η οποια ενω εγω προσπαθουσα να την ηρεμισω η σκυλα πηγε κοντα της στον καναπε κ εβαλε το κεφαλι της πανω της ,καταλαβαινεται οτι επαθε σοκ ...

ιλαιρα κ φανη οντως εισται σατανανικες κ καλα κανετε

επισης εχω την εντυπωση οτι για να φυγει το κατοικιδιο απο το σπιτι πρεπει να ερθει το υγεινομικο κ να δει την μολυνση εκεινη την στιγμη ..οταν δεν συμβαινει κατι τετοιο απλα δεν μποριε να κανει τπτ ο οποιοσδηποτε ,πες λοιπον στην γλυκητατη γειτωνισα να αρχιζει να συνηθιζει τις τριχες

ααα...προσφατα σε μια συζητηση με γνωστους κ βαθια θρησκευομενους ( ασχετο αυτο ) μεενημερωσαν οτι δεν θα μπορουσαν να ζησουνε με ζωο μεσα στο σπιτι κ οτι ειναι απααραδεκτο αυτο ..απαντησα λοιπον οτι οποιαδηποτε τριχα αξιζει ο κοπος να την εχουμε οταν παρατηνουμε την ζωη ενοα πλασματος του θεου μεχρι κ 15 χρονοα παραπανω..μαρεσει οταν πεφτουν στα ιδια τους τα δυχτια χαχαχαχα  :))
αφου και συ ζητας να κλεψεις την ζωη μου και η ζωη σου... ειναι δικη μου

• Addicted
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:22:56 πμ »
Σε παρακαλώ, Χλόη, αυτοί είναι οι φυσιολογικοί, εμείς είμαστε οι ανάποδοι...  >:(

Εγώ έχω φάει πολύ λίγες φορές κρέας, μετρημένες, κι αυτό γιατί με πίεζαν να φάω κρέας (και τώρα στην εγκυμοσύνη η δεύτερη γυναικολόγος που είχα πάει, μου είχε πει να τρώω συκώτι  yuk και φυσικά δεν την ακουσα)... Ο άντρας μου όμως που μεγάλωσε σε μια πιο προοδευτική κοινωνία από αυτή της Ελλάδος (μεγάλωσε στη Σεβίλλη), δεν έχει φάει ποτέ κρέας στη ζωή του, όταν ήταν μικρός έτρωγε μόνο γαλακτοκομικά, τώρα δεν τρώει τίποτα ζωικό εδώ και 2-3 χρόνια και ευγνωμονεί τη μαμά του που δεν τον τάισε ποτέ κρέας.... Οπότε εγώ γιατί να ταίσω κρεας (μαζί με ένα εκατομμυριο βλαβερα συστατικά) στο παιδί μου;;

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:24:06 πμ »
χλοη αυτο με τα παιδια κ το τι θα φανε με ρωτανε κ μενα συνεχεια τωρα τελευταια κ φαντασου δεν εχω παιδια ...( νιαζονται ακομα κ για τα αγεννητα παιδια μου ...τι τρυφεροι !!!!!)...λεσ κ καποιοι δεν αποφασιζανε για μας καποτε ..τι ιδιο δεν ειναι ?κ οταν το λεω μου λενε οχι δεν ειναι το ιδιο ... dunno question2

• Addicted
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:30:11 πμ »
Svadi, δυστυχώς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν περίεργοι και σπαστικοί γείτονες.... Ρώτα κι εμάς, που και εγώ και ο άντρας μου είμαστε μουσικοί -και μάλιστα εγώ παίζω κρουστά  :D- πόσες φορές μας έφεραν αστυνομία και μάλιστα σε ώρες μη κοινής ησυχίας (π.χ 7 η ώρα το απόγευμα).... Τα σκυλιά είναι τόσο συμπονετικά ζώα, εγώ το κατάλαβα τώρα στην εγκυμοσύνη μου πλήρως, που έρχεται η σκυλίτσα και ακουμπάει πάνω μου και καταλαβαίνει πότε δεν αισθάνομαι καλά και δείχνει και αυτή ανήσυχη όταν δεν είμαι εγώ καλά...

Δεν ξέρω πάντως για ποιες τρίχες μιλάει η συγκεκριμένη κυρία -μάλλον έχει βιονικά μάτια και ανακαλύπτει την παραμικρή τρίχα, δεν εξηγείται αλλιώς- καθώς το σκυλί είναι κοντότριχο....  dunno

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:39:10 πμ »
ρε γραψτους ολους.. εγω αυτο εκανα κ βρηκα την υγεια μου ..με τους βλαμενους που εχουμε μπλεξει ,εδω ο κοσμος καιγεται κ αυτοι ..η τελευταια περιπτωση που περιγραφω ειναι απο σχεδων συγγενεις που καποια στιγμη προκειται να φιλοξενησω σιγουρα..αυτο πραγματικα με απασχολει κ με πιεζει αλλα ολα ειναι επιλογες τελικα εκει καταληγω εμενα το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολους κ θα εχει παντα ζωα οποτε οτι νομιζουν κανουν ..κ πραγματικα πρεπει να σκεφτονται πιο πολυ πριν μιλησουν

• Addicted
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:47:34 πμ »
Αυτό προσπαθώ να κάνω, Svadi, να τους γράψω, αλλά είμαι τόσο ευαίσθητη λόγω της εγκυμοσύνης που δεν τα καταφέρνω...  dunno

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 17, 2012, 11:53:25 πμ »
τι να πω ...αν δεν σεβονται ουτε την κατασταση σου δεν αξιζει ουτε να το σκεφτεσαι ..οι πανβλακες..βρε ουστ..απολαυσε αυτο που σου συμβαινει ειναι μοναδικο κ ασε τους αλλους να κουρευονται.

• Addicted
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 17, 2012, 12:02:30 μμ »
Αχ, μου φαίνεται ότι αυτο πρέπει να κάνω, να τους γράψω όλους και να απολαυσω τον μπεμπούλη μου που μόλις ξύπνησε και κλωτσάει...   :))
Υπομονή κι εσύ, svadi, με τους συγγενείς σου, είναι δύσκολο όταν σου φέρονται έτσι οι συγγενείς σου και το ξέρω πολύ καλά, γιατί εσένα δεν θέλουν τα ζωάκια σου, αλλά εμενα δεν θέλουν τον άντρα μου επειδή οι γονείς του είναι χωρισμένοι και επειδή είναι μισός Ισπανός... Τι να πεις, περίεργοι άνθρωποι...  dunno

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 17, 2012, 12:20:03 μμ »
μηπως τελικα η ανθρωποι βρισκουν παντα κατι να μην θελουν ...ετσι για να ασχολουνται  question2

• Addicted
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 17, 2012, 12:33:03 μμ »
μηπως τελικα η ανθρωποι βρισκουν παντα κατι να μην θελουν ...ετσι για να ασχολουνται  question2

Αυτό ισχύει, ιδίως για μερικούς ανθρώπους είναι ο κανόνας...  huh

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 17, 2012, 01:06:57 μμ »
Βρε Peace_in_the_world ποιά είναι αυτή η γιατρός που σου είπε να τρως συκώτι στην εγκυμοσύνη;;;;  :O  Το συκώτι είναι ύποπτο και για τερατογενέσεις  :(
Ψάχτο και συ λ'ιγο στο google αν θες, αλλά θυμάμαι πέρσυ που ήταν η ξαδέρφη έγκυος και ήθελε να φάει μαγειρίτσα, την προειδοποίησα εγώ γιατί το είχα διαβάσει,δεν με πίστεψε (κλασικά γιατί είμαι βέγκαν άρα και προκατειλημένη  :D  ) ρώτησε τον γιατρό της και της είπε ακριβώς τα ίδια.
θυμήσου να θυμάσαι.....

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής