Υλικά
2 φλυτζάνια αλεύρι
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού κακάο σκόνη
1,5 κουταλάκι μπέικιν
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 γεμάτο φλιτζάνι καυτό νερο
Ξεχωριστά 1 φλυτζάνι ζάχαρη ανακατεμένη με 1/4 του φλιτζανιού κακάο
Εκτέλεση
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι και την βανίλια.. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε µε σύρμα πολύ καλά.. Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι και ρίχουμε μέσα το μείγμα.. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε το μείγμα απο πάνω.. Περιχύνουμε σιγά σιγά µε το βραστό νερό... Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά να σταθεροποιηθεί...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ κοβεται σε κομμάτια γιατί ειναι ζουμερή και μαλακή, απλα σερβίρουμε με την κουτάλα....