Ε, ξέρεις τώρα...

Είχα ζυγίσει το καλαμποκάλευρο, αλλά το νερό το έβαλα με το μάτι (το ένα μάτι!

).
Έβαζα λοιπόν, λίγο νερό, λίγο αλεύρι, λίγο νερό, λίγο αλεύρι, μέχρι να με ικανοποιεί η σύσταση της ζύμης στο ανακάτεμα... Στο τέλος κουράστηκα

, δεν έβαλα όλο το αλεύρι,

ίσως μου έπεσε και λίγο παραπάνω λάδι... Ότι να 'ναι μαγειρική! Κουκουρούκου!

Πάντως, έχουμε ήδη φάει σχεδόν το μισό ταψί!
Ο άνηθος, του πάει πολύ!