Μόλις την φτιάξαμε και είναι πεντανόστιμη....
Υλικά για το φύλλο (αν βαριέστε πάρτε έτοιμο

)
μισό κιλό αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
νερό
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι
Υλικά για τη γέμιση1 κιλό σπανάκια
8 φρέκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
μισό ποτήρι πλιγούρι
μισό ποτήρι καρύδια
ΕκτέλεσηΑνοίγουμε το φύλλο...
Πλένουμε το σπανάκι και αφερούμε τα κοτσάνια... Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα χωρίς νερό να βράσει μέχρι να μαραθεί, το βγάζουμε, στραγγίζουμε τα υγρά του και μόλις κρυώσει το κόβουμε...
Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι βάζουμε τα κρεμμυδάκια να σωταριστούν για λίγο και ρίχνουμε και το πλιγούρι μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα... Βάζουμε και το σπανάκι με τα καρύδια και λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε για λίγο (περίπου 2-3 λεπτά)... Λίγο πριν τα βγάλουμε βάζουμε και τον άνηθο...
Λαδώνουμε το ταψί και βάζουμε 3-4 φύλλα... Βάζουμε τη γέμιση... Τέλος, βάζουμε και 3-4 φύλλα από πάνω... Ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω, και αν θέλουμε, και λίγο σουσάμι...
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μία ώρα περίπου...