Το κρέας γενικά ή η υπερκατανάλωση σάπιου κρέατος?
Το κρέας σε καρκινοπαθείς κυρίως, αλλά και γενικά το κρέας.
Φανή, λόγω της ασθένειας δεν χρειάζεσαι και πολύ για να νοιώσεις την τρομοκρατία (& την αλητεία θα πρόσθετα εγώ) κάποιων γιατρών. Όπως νιώθεις τα ίδια ακριβώς όταν έχεις απέναντί σου κάποιον που έχει μια (υποτιθέμενη) εξουσία πάνω σου.
Κι εμείς το βιώσαμε αυτό. Τελικά όμως είναι η απόφαση του ίδιου του ασθενή που μετράει, αν θα δεχτεί την αγωγή που του προσφέρεται ή όχι. Για μένα πάντως όλα τα εναλλακτικά θα ήταν μόνο σε περίπτωση ξεγραμμένη απ' τους δυτικοαναθρεμμένους γιατρούς.
Ο ασθενής πολλές φορές δεν είναι σε θέση να αποφασίσει, οι πρώτες χημειοθεραπείες συνήθως προκαλούν και μανιοκαταθλίψεις συνοδευόμενες απο τάσεις αυτοκτονίας. Εχεις δηλαδή έναν άνθρωπο που τον φυλάς μην πέσει απο το μπαλκόνι και θα τον βάλεις να αποφασίσει για την θεραπεία του;
Μα και ξεγραμμένη περίπτωση να είναι, πάλι πιέζεσαι. Εν τω μεταξύ στην αρχή (καλά το ποια είναι η αρχή είναι μπέρδεμα) δεν στο ξεγράφει κανείς 100%, τι να το κάνω εγώ 4 μέρες πριν πεθάνει; Είχαμε ακούσει για
αυτό αλλά ...... τρομοκρατία και αλητεία όπως είπες. Σημείωση ότι ο αρθρογράφος είναι συμμαθητής μου, δεν ήξερα όμως για την περίπτωσή του τότε γιατί είχαμε χαθεί αρκετά χρόνια.Συναντηθήκαμε και μου είπε για πάρα πολλές περιπτώσεις εκτός της δικής του.