χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: chocolate peanut butter cups  (Αναγνώστηκε 3329 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
Απ: chocolate peanut butter cups
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 30, 2011, 02:22:02 μμ »
Νομίζω η διαφορά είναι στα λιπαρά.  Έχει πιό πολύ βούτυρο κακάο η κουβερτούρα... δεν είμαι σίγουρη, αλλά έχει διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 30, 2011, 02:39:36 μμ »
Ο σπόρος δεν έχει κουβερτούρες αλλά έχει αρκετές ωραίες μαύρες σοκολάτες. Αν εννοείς ότι είναι βίγκαν λόγω του ότι είναι δικαίου εμπορίου έχει καλώς, γιατί αλλιώς η εταιρία που τις φτιάχνει έχει και άλλα non vegan προϊόντα. Επίσης απ' ότι θυμάμαι οι συγκεκριμένες είναι Ιταλικής προέλευσης ενώ οι δύο που προανέφερα εγώ είναι Ελληνικής προέλευσης. Συγνώμη αλλά εγώ προτιμώ να υποστηρίζω επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ειδικά αυτή την περίοδο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, από το να ψάχνω online να βρω βίγκαν κουβερτούρα που θα μου έρθει από την άλλη άκρη του κόσμου.

Μα έτσι και αλλιώς το κακάο έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου. Τώρα δεν νομίζω πως βοηθώντας την craft θα λυθούν τα προβλήματα της χώρας μας. Μάλλον θα ενισχύονται όσο δεν προτιμάμε πιο μικρές επιχειρήσεις. Αλλά έχεις δίκιο είναι λίγο υπερβολή να αγοράζουμε κουβερτούρα μέσω internet.

Αποσυνδεδεμένος ToFu

• www.tofu.gr
  • Addicted
  • black salt is not black!
    • tofu.gr
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 30, 2011, 03:04:25 μμ »
Έτσι κι αλλιώς το κακάο & τα παράγωγά του έρχονται από μακριά.

Αποσυνδεδεμένος xristina-v

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 01, 2011, 02:39:11 μμ »
απο αυτες που εχουν τα σουπερ μαρκετ μια δεν ειναι βιγκαν, νομιζω η ιον ή η γιωτις, η παυλιδης ειναι ως προς τα συστατικα.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact