Στην αρχή, 2-3 μέρες αφού πήρα τον σκύλο πήγα να της πληρώσω τα κοινόχρηστα και της μίλησα πολύ ήρεμα και ευγενικά... Παρόλα αυτά δεν κατάλαε τπτ από όσα της είπα... της είπα ο σκύλος δεν εννοχλεί, είναι εκπαιδευμένος με ανθρώπους, δεν δαγκώνει, δεν επιτήθεται, δεν κάνει δεν δείχνει.... τπτ... ίσα ίσα επέμενε ότι είναι επικύνδινος. Κι έτσι κατάλαβα ότι δεν έχει πρόβλημα με σκύλους στην πολυκατοικία, αλλά με τον συγκεκριμένο σκύλο...
Και σε όλες τις υπόλοιπες τυχαίεες συναντίσεις μας ήμουν απόλυτα ήρεμη κι ευγενική, μέχρι πριν 2-3 μέρες που με έβγαλε από τα ρούχα μαο, της απάντησα αναλόγως και κόψαμε το καλημέρα...
Κι εγώ πιστεύω είναι περίπτωση αργόσχολης που θεωρεί πως επειδή είναι διαχειρίστρια έχει την εξουσία να κάνει και να λέει ότι γουστάρει... όσο για την άλλη που μίλησε χτες... ε, αυτή είναι 80 χρονών μεγαλογυναίκα...οπότε ξέρω τι μυαλά κουβαλάνε κάτι τέτοιες του χαρακτήρασ της...
Πλέον όμως βλέπω ότι κι εγώ έχω αλλάξει υπερβολικά συμπεριφορά... ενώ είμαι ήπειος άνθρωπος, καλοπροαίρετος, ευγενικός κλπ, όταν μου μιλάνε ξεχνώ την "καλή" διαγωγή μου

Κι μάλλον επειδή με γνώρισε με τον καλό και ήρεμο χαρασκτήρα μου, που την καλημέριζα, καλισπέριζα και μιλάγαμε προ σκύλου, μάλλον νομίζει ότι θα την φοβηθώ σε όσα μου λέει, ή θα κάνω αυτό που θέλει - δλδ να διώξω τον σκύλο...