χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Μόλις έγινα "μαμά" !!! πρόβλημα !!!  (Αναγνώστηκε 4733 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VegDalia

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Μόλις έγινα "μαμά" !!! πρόβλημα !!!
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 17, 2011, 10:54:18 μμ »
To σκέφτηκα αυτό, αλλά δεν μένει αθήνα και δεν μπορώ να την βρω... αν με ενοχλήσει πάντως θα προσπαθήσω να την ενοχλήσω... Είμαι κι εγώ κάπως αν με εννοχλήσουν και δεν αφήνω αναπάντητα  :P

χαχα

Αποσυνδεδεμένος Vaalinde

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 26, 2011, 01:23:41 μμ »
Πολύ γλύκας... Καλή συμβίωση!!!
Όταν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο εγώ τους ειρωνεούμουν....ήταν μία γιαγιά και γκρίνιαζε και της απαντάω " καλά καλά θα τον σκοτώσω, αφού σε ενοχλέι τόσο πολύ, θα πάω αύριο και θα το σκοτώσω" και μου λέει με ειρωνεύεσαι και της απαντώ " φυσικά αφού εσύ με ειρωνεύσαι να διώξω το σκύλο που μένω μαζί 1 χρόνο". Σημειωτέον το σκυλί έμενε μαζί μου κανά 8μηνο μέχρι να το πάρουν χαμπάρι. Μετά από αυτό πάντως σταμάτησαν να δίνουν σημασία. Ήταν και λίγο μεγάλος ο σκύλος οπότε τον φοβούντουσαν κιολας... ;)
Οι άνθρωποι είνα ζώα που μυρίζουν τελείως ιδιόμορφα και λέω πάλι δε βαριέσαι έχω και εγώ την ίδια μυρουδιά (Μπέρτολτ Μπρεχτ)

Αποσυνδεδεμένος blueheart

• Powered by Tofu
  • Συντονίστρια
  • Addicted
  • The Spaghetti Incident?
    • VegLite
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 26, 2011, 01:26:57 μμ »
έλα στην πολυκατοικία μου ... από τα 64 διαμερίσματα τα 14 πρέπει να μην έχουν ζωάκια

Αποσυνδεδεμένος VegDalia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 04:11:46 μμ »
έλα στην πολυκατοικία μου ... από τα 64 διαμερίσματα τα 14 πρέπει να μην έχουν ζωάκια

:D :D :D :D Eρχομαιιιιιι !!!!! χαχαχα

Προχτες κατέβαινα να τον πάω βόλτα και με βλέπει η η@@@@, λέω καλημέρα - ήταν και μια καθαρήστρια - σε αυτήν πήγαινε το καλημέρα - και απαντά η η@@@ "ποποποπο, τι καλημέρα... θα μας φάει αυτός ο σκύλος, ποποπο" και διάφορα άλλα. τις λέω "μην εξακολουθήσετε να με ενοχλείται, εδώ πέρα πληρώνω ενοίκιο σας αρέσει δεν σας αρέσει, και αν εξακολουθήσετε να ενοχλείται εμένα και τον σκύλο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. γυρνά και μου απαντά "καλά, να ξέρεις, εγώ μαζεύω υπογραφές να φύγει ο σκύλος απο δω μέσα" και της απαντώ, "περαστικά" !!!

Σήμερα ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο που γύρναγα από την σχολή και ούτε καν της μίλησα, και φυσικά ούτες αυτή σε εμένα...

Αλλά δεν θα της περάσει...  innocent

Αποσυνδεδεμένος krysti

• New Kid in The Block
  • **
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=1242274588
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:40:52 μμ »
Καλό κουράγιο VegDalia!!! Έχω κι εγώ κάτι ψιλοπροβληματάκια στην οικοδομή και στεναχωριέμαι  :( προς το παρόν ελέγχεται η κατάσταση.
Ελπίζω να σ' αφήσει ήσυχη κάποια στιγμή!!!
Ο ασυγχρονισμός της φύσης και του ανθρώπου, έφερε τον ασυγχρονισμό της ψυχής και του σώματος. Οδυσσέας Ελύτης

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 02:40:06 μμ »
καλημερα παιδακια...μετα απο πολυ καιρο εχω νετ για λιγο...αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα κ γω την νεα πολη κ στο νεο διαμερισμα με τους υπολοιπους ενοικους ενω ειχα ενημερωσει την ιδιοκτητρια πριν νοικιασω το διαμερισμα οτι συγκατοικω με δυο μωρακια...ενω δεν εμενα ακομα στο σπιτι κ η ηρα ( σκυλα ) ειχε παει 2 φορε ςμονο στο διαμερισμα ,αρχισανε να κανουνε παραπονα στην ιδιοκτητρια οτι καποια κυρια αφηνει το σκυλι της να τα κανει στην πυλοτη της πολυκατοικιας κ ακομα οτι τα κανει στο μπαλκονι ...εδω κ 2 μηνες με εχουνε πρηξει πραγματικα δεν το εχω ξαναντιμετωπισει ποτε ξανα αυτο το πραμα..κ βαζανε ολοι η την ιδιοκτητρια η την διαχειριστρια να ου το λενε..κ το πιο κουφο ειναι οτι κανανε παραπονα για την καθαριοτητα κ την φασαρια καποιοι που ολοι μερα τσακωνονται ( μα ολοι μερα δε μπορειτε ,ειναι απιστευτα αυτα που εχω ακουσει ) τεσπα καποια στιγμη ερχεται παλι η διαχειριστρια κ μου ξαναλεει..της αναφερω τον γνωστο νομο κλπ...μου λεει το ξερω κοριτσι μου αλλα μου τα λενε κ πρεπει να στα πω...οκ λεω την επομενη φορα πες τους να ερθουνε κατευθειαν σε μενα κ οτι δεν εισαι ο μεσαζοντας κ καταπροτιμηση μετα τις 5 το απογευμα ...που θα ειναι κ ο γιωργος εδω ( να διασκεδασει κ αυτος λιγο)
2 βδομαδες τωρα δεν εχει ακουστει τπτ ουτε εχει ερθει καποιος κ συναντισα καποιους απο αυτους μαζι με την ηρα στην εισοδο της πολυκατοικιας...
λοιπον veg ntalia  απλα γραψτους κ διασκεδασε μαζι τους αυτοι οι ανθρωποι εχουνε πραγματικα πλακα...
υ.γ ασχετο αλλα εχουμε μελη απο χανια?
υ.γ2.ο γιωργος εγινε βετζετεριαν

αφου και συ ζητας να κλεψεις την ζωη μου και η ζωη σου... ειναι δικη μου

Αποσυνδεδεμένος ToFu

• www.tofu.gr
  • Addicted
  • black salt is not black!
    • tofu.gr
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 03:25:32 μμ »
υ.γ ασχετο αλλα εχουμε μελη απο χανια?
μπορεί να βρεθεί κανείς και στα Χανιά,  στείλε μου ΠΜ :)

Αποσυνδεδεμένος Vaalinde

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:45:16 μμ »

64 διαμερίσματα?
Οι άνθρωποι είνα ζώα που μυρίζουν τελείως ιδιόμορφα και λέω πάλι δε βαριέσαι έχω και εγώ την ίδια μυρουδιά (Μπέρτολτ Μπρεχτ)

Αποσυνδεδεμένος VegDalia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 07:00:30 μμ »
Tι να πω βρε παιδιά... κι εγώ εχω τόσα προβλήμτα στο κεφάλι μου και ακούω την η@@@ να λέει τα δικά της... Έλεος... Το αστείο είναι (ή του λάχιστον έτσι πιστεύω ως τώρα) πως αυτή θα το είπε στην ιδιοκτήτρια, θα της είπε και ότι άλλη μ@@@@ της ήρθε αλλά προφανώς η ιδιοκτήτρια δεν την πήρε στα σοβαρά... δεν εξηγείται αλλιώς που δεν μου έχει κάνει ούτε ένα τηλέφωνο από τότε που ΄πηρθε ο σκύλος!

Αποσυνδεδεμένος svadi

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 07:09:20 μμ »
σιγα μη σε παρει ...αντε να βρισκει παλι ενοικιαστη κ να ξανασουλωπωνει το διαμερισμα απο την αρχη...κ αφου εισια καλυμενη (δυστηχως )απο τον νομο ολα ειναι οκ....
αφου και συ ζητας να κλεψεις την ζωη μου και η ζωη σου... ειναι δικη μου

Αποσυνδεδεμένος VegDalia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 28, 2011, 07:17:14 μμ »
Καλά εννοείται ! αν πάρει να μου πει τπτ θα της απαντήσω πως μόλις βρω άλλο σπίτι θα την κάνω!!! (και σιγά που θα με αφήσει να φύγω... προς το παρόν τουλάχιστον πληρώνω  nanana!!!)

Αποσυνδεδεμένος VegDalia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 09:49:56 πμ »
Ούφ... σύγουρα θα σας κούρασε αυτή η ιστορία... αλλά δεν μπορώ να τα κρατάω κι εγώ μέσα μου... τουλάχιστον εσείς - όντας φιλόζωοι - με νιώθετε!!!!!! Χτες γυρνόντας από την βόλτα ήταν στην αυλή η η@@@, μια νοικάρισα - αδερφή ή κάτι συγγενής αυτής που μου νοικιάζει, και μια άλλη. Περνώ, δεν μιλώ και μου λένε πως ο σκύλος σε δυάρι απαγορεύεται, πως θα τις φάει, με το που τον είδαν έτρεξαν κυριολεκτικά στην άλλη πλευρά της αυλής, και γυρνά η νοικάρισα - συγγενής ιδιοκτήτριας και μου λέει "θα φύγει από την πολικατοικία ο σκύλος, και εσύ μαζί του". Γυρνώ και της απαντώ "όποτε το πάρω απόφαση μόνο τότε θα φύγω", τις άφησα να μιλάνε μόνες τους κι έφυγα...

ερώτηση...
μπορούν να μου κάνουν τπτ αναφορικά με το να αφήσω παρά την θέληση μου το σπίτι;;;
Η ιδιοκτήτρια μπορεί να μου κάνειέξωση;;;
Αν η ιδιοκτήτρια είχε πρόβλημα μαζί μου ή με τον σκύλο, δεν θα με καλούσε να μου το αναφέρει;;; - ένα μήνα τώρα δεν έχει εμφανιστεί!

αυτά...

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη

• Addicted
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 01:05:23 μμ »
Θα σε συμβούλευα, πριν το πράγμα φτάσει στα άκρα, να κάνεις μια συζητηση μαζί της, καθησυχάζοντας τους φόβους της.
Ρώτησέ την, τί ακριβώς την ενοχλεί ή τη φοβίζει στο το σκύλο.
Μάλλον, είναι η περίπτωση ανθρώπου που δεν έχει τι να κάνει και ανακατευεται με θέματα που δεν την αφορούν.
Αυτοι οι τύποι, συνηθως, αφοπλίζονται με ευγένεια και αν τους δώσεις λίγη σημασία.
Αν αυτό δεν πιάσει, αγνόησέ την, καθώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε τρομοκρατεί με αυτόν τον τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος VegDalia

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 30, 2011, 02:21:08 μμ »
Στην αρχή, 2-3 μέρες αφού πήρα τον σκύλο πήγα να της πληρώσω τα κοινόχρηστα και της μίλησα πολύ ήρεμα και ευγενικά... Παρόλα αυτά δεν κατάλαε τπτ από όσα της είπα... της είπα ο σκύλος δεν εννοχλεί, είναι εκπαιδευμένος με ανθρώπους, δεν δαγκώνει, δεν επιτήθεται, δεν κάνει δεν δείχνει.... τπτ... ίσα ίσα επέμενε ότι είναι επικύνδινος. Κι έτσι κατάλαβα ότι δεν έχει πρόβλημα με σκύλους στην πολυκατοικία, αλλά με τον συγκεκριμένο σκύλο...

Και σε όλες τις υπόλοιπες τυχαίεες συναντίσεις μας ήμουν απόλυτα ήρεμη κι ευγενική, μέχρι πριν 2-3 μέρες που με έβγαλε από τα ρούχα μαο, της απάντησα αναλόγως και κόψαμε το καλημέρα...

Κι εγώ πιστεύω είναι περίπτωση αργόσχολης που θεωρεί πως επειδή είναι διαχειρίστρια έχει την εξουσία να κάνει και να λέει ότι γουστάρει...  όσο για την άλλη που μίλησε χτες... ε, αυτή είναι 80 χρονών μεγαλογυναίκα...οπότε ξέρω τι μυαλά κουβαλάνε κάτι τέτοιες του χαρακτήρασ της...

Πλέον όμως βλέπω ότι κι εγώ έχω αλλάξει υπερβολικά συμπεριφορά... ενώ είμαι ήπειος άνθρωπος, καλοπροαίρετος, ευγενικός κλπ, όταν μου μιλάνε ξεχνώ την "καλή" διαγωγή μου  nanana

Κι μάλλον επειδή με γνώρισε με τον καλό και ήρεμο χαρασκτήρα μου, που την καλημέριζα, καλισπέριζα και μιλάγαμε προ σκύλου, μάλλον νομίζει ότι θα την φοβηθώ σε όσα μου λέει, ή θα κάνω αυτό που θέλει - δλδ να διώξω τον σκύλο...

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact