χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ζητείται βοήθεια για υιοθεσία γατιών!  (Αναγνώστηκε 4870 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hannah

• New Kid in The Block
  • **
Απ: Ζητείται βοήθεια για υιοθεσία γατιών!
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 16, 2011, 04:32:40 μμ »
Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο και θεωρείς πως αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις απόλυτες αλήθειες που γράφετε, έχει πρόβλημα με τη διαφορετική άποψη ή την κριτική...

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Vegan. Because the alternative is unthinkable.
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 16, 2011, 04:41:14 μμ »
Τα 2 μικρούλια που ακόμα φιλοξενώ (http://www.veganforum.gr/index.php/topic,293.msg62310.html#msg62310)
ωσπου να βρεθεί καποια /ος που να τα αγαπάει, θα τα δώσω με συμφωνία στείρωσης όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία πάντως. Μια κοπελιά που έχει ενδιαφερθεί , εχει διαμέρισμα και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν θα ρθει ο οίστρος και στα 2 γατάκια. hmm
"Our lives begin to end, the day we become silent about things that matter."
"Οι ζωές μας τελειώνουν όταν σιωπούμε για πράγματα που έχουν σημασία."

Αποσυνδεδεμένος hannah

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 16, 2011, 04:50:58 μμ »
 clapper maroulaki και για τη φιλοξενία και για τη συμφωνία.

Πρόσεξε όμως μη μπεις στο στόχαστρο μιας και η λέξη και μόνο (στείρωση) είναι ΤΑΜΠΟΥ εδώ από ότι φαίνεται...

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 16, 2011, 04:52:26 μμ »
Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο και θεωρείς πως αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις απόλυτες αλήθειες που γράφετε, έχει πρόβλημα με τη διαφορετική άποψη ή την κριτική...
hannah, ειλικρινά δεν έχω κάτι μαζί σου, πως θα μπορούσα άλλωστε, αφού δε σε γνωρίζω, όμως πραγματικά εσύ δείχνεις να μη μπορείς να δεχτείς τη διαφορετική γνώμη των άλλων, γενικά απ'αυτά που βλέπω να γράφεις, εδώ και σε άλλα τόπικ αυτό το συμπέρασμα βγάζω.  Δεν το συνεχίζω άλλο όμως.  Είμαστε και οφ τόπικ.

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 16, 2011, 05:08:41 μμ »

Πρόσεξε όμως μη μπεις στο στόχαστρο μιας και η λέξη και μόνο (στείρωση) είναι ΤΑΜΠΟΥ εδώ από ότι φαίνεται...

Hannah, νομίζω ότι γίνεσαι άδικη. Προφανώς και τα μέλη του φόρουμ νοιάζονται για την τύχη των ζωντανών πλασμάτων, αλλά φυσικά και θα υπάρχουν διαφορετικές ιδέες και προτεινόμενες λύσεις από κάθε μέλος και για κάθε περίπτωση. Καταλαβαίνω ότι έχεις επενδύσει πολύ χρόνο και κόπο σ'αυτό το σκοπό, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να επιτίθεσαι φραστικά σε μέλη επειδή δε συμφωνούν οι απόψεις σας απόλυτα.

Peace out.  :)
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Θαμώνας
  • Vegan. Because the alternative is unthinkable.
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 16, 2011, 05:09:24 μμ »
clapper maroulaki και για τη φιλοξενία και για τη συμφωνία.

Είμαι βέβαιη οτι και οι άλλες/άλλοι καταλαβαίνουν κατ'ουσίαν αυτό που λές. Κακά τα ψέμματα όποιος/α έχει κάνει τα προβλήματα των άστεγων ζώων δικά του/της προβλήματα, καταλαβαίνει.  winking

**Μαρία, αν μπορείς βγάλε φωτο τα μωρά, και στείλτα μου στο maroulaki.321@gmail.com
Μέσω του σωματείου θα τα προωθήσω, θα τα βαλω και στο Ε, να σκαρώσουμε κι ένα κειμενάκι, κι όλο και κάτι θα γίνει.
Απλώς όπως και να χει τα μωρα δεν πρεπει να φυγουν απ τη μανα τους πριν τους 3 πρωτους μήνες. (Αν φυσικά μπορείς). Αλήθεια που τα έχεις τώρα ;
"Our lives begin to end, the day we become silent about things that matter."
"Οι ζωές μας τελειώνουν όταν σιωπούμε για πράγματα που έχουν σημασία."

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 16, 2011, 05:22:16 μμ »

Αν δεν μίλαγες με αυτόν τον αυταρχικό και απόλυτο τρόπο και δεν είχες την εντύπωση ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον σου και εναντίον των άστεγων γατόσκυλων ίσως να να καταλάβαινες οτι δεν έχει κανένας ταμπού με την στείρωση. Με το maroulaki έχουμε μια χαρά σχέσεις και ας διαφωνούμε σε αυτό το ζήτημα. Άρα μάλλον με σένα είναι το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος maria1988

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 16, 2011, 05:50:04 μμ »
Το προβλημα ποιο ειναι ακριβως?????Το οτι δεν εχω κανει ακομα στηρωση στην γατα ή οτι θελω να κανω????Γιατι απ'οτι βλεπω εχουν ειπωθει και τα δυο!!!!Ποιος ειπε στην κοπελια που κρινει απλα για να κρινει οτι εγω δεν αντεχω τα λογια της κι οτι ειμαι αδυναμη,οπως ειπε????Να επαναλαβω για ακομα μια φορα οτι η γατα δεν ειναι δικη μου και οτι εδω και 4 μηνες δε μπορω να περπατησω κι ουτε καν να παω τη γατα για στειρωση????Απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει μου φαινεται!!!Παιρνω μια ευθυνη πανω μου που δεν ειναι καν δικη μου δουλεια για ζωα αλλων κι αντι να μου πουν μπραβο μου τη λενε κιολας!!!!Αν η συγκεκριμενη κοπελα θεωρει ευκολο το να κρατησεις 8 γατια ας τα κρατησει εκεινη σπιτι της!!!Κι αν ξερει πως να βαζει σπιραλ σε γατες ωστε να μη στειρωνοντε και να μη μενουν εγκυος ας ερθει να το κανει!!!Εγω δε τα βαζω με τον εναν και τον αλλον απλα για να διχτω!!!Και η αποψη μου ειναι μια,δεν αλλαζει αναλογα με το ποιος μου μιλαει και με τη ροη της συζητησης!!!!!Αυτα απο εμενα,αν καποιος θελει να βοηθησει ας το κανει!!!!Οι αλλοι ή η αλλη που τρωγοντε με την παρτη τους,ας κατσουν να λενε 2 και 3 αποψεις για τα θεματα χωρις σκοπο και χωρις ουσια!!!!Ευχαριστω!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 16, 2011, 06:00:06 μμ »
Παιδιά χαλαρώστε λίγο, οι απόψεις υπέρ και κατά των στειρώσεων έχουν συζητηθεί πάρα πολλές φορές, δεν συμφωνούν όλα τα μέλη - αυτό είναι εμφανές- μπορούμε να το αφήσουμε εκεί; Ούτε κι εγώ χαίρομαι, Hannah, που ήρθαν 14 νέα γατιά στον κόσμο μέσα σε 2.5 μήνες (εδώ βλέπουμε και πως οι αριθμοί μπορούν να αυξηθούν απίστευτα μέσα σε λίγο καιρό), αλλά αντιλαμβάνομαι και τις ειδικές συνθήκες της κάθε περίπτωσης. Στο φινάλε, η Μαρία δεν είπε ότι γουστάρει να γεννάει το γατί κάθε 2 μήνες, υπήρχαν άλλοι λόγοι που δεν μπόρεσαν να το πάνε για στείρωση. Ας μην γινόμαστε επιθετικοί χωρίς λόγο.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος maria1988

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 16, 2011, 06:01:44 μμ »
Α και ακομα ειναι πολυ νωρις να τα βγαλω φωτογραφιες,ειναι πολυ μωρα και ηδη το ενα το εφαγε η μεγαλη!!Μαλλον ηταν αδυναμο!!!Θα τα βγαλω οταν αρχισουν νε περπατανε για σιγουρα!!!Και παλι ευχαριστω!!!

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 16, 2011, 09:32:10 μμ »
  • ...άλλος ένα άσχετος δυστυχώς...
  • ...ίσως θα 'πρεπε να διαβάσεις πρώτα και μετά να έχεις και άποψη...
  • ...δε μου είπες αν κάνεις κάτι εκτός από το να φαντασιώνεσαι γατοοικογένειες...
  • ...ζεις στον κόσμο σου...
  • ...σταματήστε να λέτε αυτές τις γελοιότητες...
  • ...είστε άσχετοι με το θέμα και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σας...
  • ...βαρέθηκα πραγματικά να βλέπω αγωνιστές του πληκτρολογίου...

Hannah αυτές είναι εφτά φράσεις σου που βρήκα πρόχειρα σε μία μόνο σελίδα!
Δεν ξέρω αν εμείς είμαστε τόσο άσχετοι και γελοίοι βάση των δικών σου στάνταρ, που είσαι η σούπερ-ουάου-αγωνίστρια-κάτοχος-της γνώσης, αλλά εσύ είσαι σίγουρα κοινωνικά αμόρφωτη.
Δε θα σταθώ άλλο στον απαράδεκτο τρόπο που επιτίθεσαι και στα απαξιωτικά σχόλια που κάνεις. Όποιος/α θέλει άλλωστε μπορεί να δει μόνος του. Και κάνε και εσύ ένα κόπο να κοιτάξεις, μήπως δεν έχεις αντιληφθεί πως στις 6 σελίδες μηνυμάτων σου που έχουν αναρτηθεί από τότε που μπήκες στο φόρουμ, υπάρχουν πάνω από 20 φραστικές επιθέσεις, στις οποίες μειώνεις άλλα μέλη.
Διαφωνίες έχουμε όλοι μεταξύ μας. Αν σε κάθε αντιπαράθεση μας προβαίναμε σε προσωπική επίθεση -όπως κάνεις εσύ- προσβάλλοντας και ακυρώνοντας τον συνομιλητή μας ή όλη μέρα θα παίζαμε μπουνιές ή δε θα είχαμε πλέον συνομιλητές!
Επομένως μην αναφέρεσαι σε «στόχαστρα» σαν οσιομάρτυρας, μην επικαλείσαι δικές μας «απόλυτες αλήθειες» και μην τον προσωποποιείς στον Alitako σαν να 'ναι ένα μεμονωμένο γεγονός με ένα συγκεκριμένο μέλος, γιατί αυτού του είδους οι συνομιλίες για 'σένα είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση.
Και επαναλαμβάνω: αν δε έχεις αντιληφθεί τον προβληματικό-προσβλητικό τρόπο που αντιδράς όταν κάποιος/α δεν συμφωνεί μαζί σου, απλά διάβασε τα post σου.

~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής