χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ζητείται βοήθεια για υιοθεσία γατιών!  (Αναγνώστηκε 4861 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maria1988

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
Ζητείται βοήθεια για υιοθεσία γατιών!
« στις: Μάιος 11, 2011, 05:24:06 μμ »
 yay ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ 8 ΥΠΕΡΟΧΑ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ,ΜΠΕΖ ΓΑΤΑΚΙΑ!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ,ΑΣ ΕΠΟΙΚΗΝΟΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

(σημ. συντ: Άλλαξα τον τίτλο -ΒΟΗΘΕΙΑ!!!- γιατί όλο νόμιζα οτι έπαθε κάτι κάποιος!  :))

Αποσυνδεδεμένος hannah

• New Kid in The Block
  • **
Απ: Ζητείται βοήθεια για υιοθεσία γατιών!
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 12, 2011, 09:43:23 πμ »
Tώρα να ρωτήσω εγώ, για ποιό λόγο χαίρεσαι; Κι αφού έχεις τόσο ενθουσιαστεί, γιατί τα ξεφορτώνεσαι; Ή θα γίνω πάλι κακιά; huh? questionmark shock dunno

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 12, 2011, 12:51:52 μμ »
Tώρα να ρωτήσω εγώ, για ποιό λόγο χαίρεσαι; Κι αφού έχεις τόσο ενθουσιαστεί, γιατί τα ξεφορτώνεσαι; Ή θα γίνω πάλι κακιά; huh? questionmark shock dunno

Θα γίνεις...

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 12, 2011, 04:01:37 μμ »
Να γίνεις... Κι εγώ θα γινόμουν, αλλά καθότι έγινα από κοντά ας μη γίνω και διαδικτυακά!
Anyway Μάρω, ανέβασε το και σε κανένα άλλο site μπας και βρουν οικογένειες.

(Σημείωση για να είμαστε δίκαιοι: η κακομοίρα η Μαρία είναι απλά ο διαμεσολαβητής, δεν είναι δική της ευθύνη η γάτα...)
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 12, 2011, 06:12:57 μμ »
Ελπίζω να βρεθούν σπίτια...
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 12, 2011, 08:14:23 μμ »
Βρε παιδιά συμβαίνουν και ατυχήματα, είναι δυνατόν όταν δεις τα μωρά να μην χαρείς;  hearted hearted loveshower hug
Δηλαδή τι θα γίνει; Θα πρέπει να φοβάται κάποιος να πει ότι γέννησε μια γάτα για να μην τον περάσουν απο ανάκριση, γιατί δεν την στείρωσε;
Εντάξει όλοι έχουν κάποια άποψη για το συγκεκριμένο θέμα και έχει κατατεθεί, ούτε η μια ούτε η άλλη πλευρά έχει προτείνει λύση, ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ. Ωραία ας αρχίσουμε πάλι τα γνωστά περι αριθμητικής της γάτας, περι αυτοδιάθεσης της γάτας, περι ενστίκτων και έλλειψης συναισθημάτων για να καταλήξουμε πάλι στο οτι ο καθένας έχει δίκαιο απο την μεριά του  bored
θυμήσου να θυμάσαι.....

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 12, 2011, 09:07:56 μμ »
Βρε παιδιά συμβαίνουν και ατυχήματα, είναι δυνατόν όταν δεις τα μωρά να μην χαρείς  hearted hearted loveshower hug
Δηλαδή τι θα γίνει; Θα πρέπει να φοβάται κάποιος να πει ότι γέννησε μια γάτα για να μην τον περάσουν απο ανάκριση, γιατί δεν την στείρωσε;

Συμφωνώ απόλυτα!

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 13, 2011, 04:26:50 πμ »
Τι ωραια λογια!!!!! thimos
Βεβαια χερομε που καποιοι απαντησαν για εμενα!!!Οντως δεν εχω εγω την ευθυνη της γατας,αλλα οπως παντα θα την παρω πανω μου γιατι καποιοι ειναι ασυνιδειτοι!!!
Αν δε βοηθισω εγω να βρεθουν οικογενειες τα γατια θα καταλειξουν σε καμοια αλανα μονα τους!!Αν και δεν ειναι σωστο,θα την ειχα στειρωσει,αλλα δε προλαβα γιατι δε μπορουσα καν να περπατησω!!!(ειμαι χειρουργιμενη)Αν ξερετε καποιον παντως,που θελει γατα,σας παρακαλω να με θυμιθιτε!!!Φιλια!

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 13, 2011, 04:34:45 πμ »
Α!!!Εμενα μου ειχε πει ο κτηνιατρος οτι ειναι καλο να αφηνουμε να γεννησει μια φορα το ζωο και μετα να το στειρωσουμε,ετσι λεει αποφευγουμε παθησεις της μητρας,οπως ποιομητρα που ειναι οντως σοβαρη παθηση και την εχουν παθει 2 σκυλια μου και καρκινος της μητρας!!!!Εγω θα ηθελα να εξασφαλισω την υγεια του μωρου μου!

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 13, 2011, 10:09:42 πμ »
Βρε παιδιά συμβαίνουν και ατυχήματα, είναι δυνατόν όταν δεις τα μωρά να μην χαρείς  hearted hearted loveshower hug

Συμφωνώ απόλυτα!
Kι εγώ! yes

Αποσυνδεδεμένος hannah

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 13, 2011, 10:16:58 πμ »
Maria1988 συγνώμη για το  off topic, αλλά τα παραπάνω είναι ανακριβή και ανυπόστατα. Όταν αφαιρείται η μήτρα όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατό να αλλοιωθεί... Και κάτι ακόμα, οκτώ μωρά για πρώτη γέννα είναι λίγο σπάνιο, άρα να υποθέσω ότι έχει ξαναγεννήσει το ζωντανό... Και αν όντως αυτά τα είπε κτηνίατρος, σκέψου σοβαρά να τον αλλάξεις.

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 14, 2011, 01:43:07 μμ »
Ο συγκεκριμενος κτηνιατρος ειναι φοβερος και μου εχει σωσει τον σκυλο μου απο τιφο!!!Αρα δε θα σκευτομουν ποτε να τον αλλαξω!!Προτημω να την στειρωσω και να μη της αφερω το δικαιωμα να βγαινει εξω,παρα να μην την αφηνω να βγαινει εξω και επεισης να μην την αφινω να ζευγαρωσει ενω εχει αναγκες!Ετσι βασανιζεται πιο πολυ το ζωο!!Κατα την αποψη μου παντα!!Βεβαια ειμαι ανοιχτη σε ολες τις προτασεις!!!Εχεις να μου προτηνεις εσυ κατι διαφορετικο??Ή καποιος αλλος???

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 14, 2011, 01:53:08 μμ »
Α και να σου απαντησω για την γεννα και τα οχτω μωρα,αν και δεν ειμαι υποχρεωμενη!!!!!Επαναλαμβανω οτι η γατα δεν ειναι δικη μου και δεν μενει καν μαζι μου!!Επεισης 3 μηνες τωρα δε μπορουσα να περπατησω και δε μπορουσα να κανω κατι!!!!Εκανε 2 γενες μεσα σε 2,5 μηνες!!Την πρωτη 6 μωρα και τωρα 8!!!!!Αλλα ξαναλεω,αν μπορω να αποφυγω την στειρωση και τον αποκλυσμο του ζωου μεσα σε ενα διαμερισμα,τοτε τι μπορω να κανω???

Αποσυνδεδεμένος Alitakos

• Θαμώνας
    • Ζώα και Αυτοδιάθεση
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 14, 2011, 02:06:34 μμ »
Μαράκι τσέκαρε εδώ: http://www.veganforum.gr/index.php/topic,1805.0.html

Έχουν ειπωθεί πολλά κι απ' τις 2 μεριές για το ζήτημα των στειρώσεων  winking

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 14, 2011, 02:34:16 μμ »
ΟΚ!Ευχαριστω!!!Μερικες φορες ειναι καλυτερο να βοηθας και δινεις λυσεις απ'το να κατακρινεις!!

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact