ναι, ειναι ολοκληρος ο σπορος βρωμης, σαν σιταρι ας πουμε, οχι αποφλοιωμενο. δεν χρειαζεται να βρασεις τιποτα, με το μουλιασμα το βραδυ μαλακωνει αρκετα, και μπορεις και να τους φας ετσι δλδ αμα θελεις! την πουλπα, την χρησιμοποιω μετα δλδ, δεν την πεταω, τρωγεται.
δεν ειναι δυσευρετοι αλλα δεν υπαρχουν και σε καθε βιολογικο καταστημα. εχω βρει σε ενα στο Ελληνικο, στο Natura και εχει και ο Παπανικολας στην Πανεπιστημιου.
εξαιρετικο ειναι και το γαλα αμυγδαλου, φουντουκιου... ολα με την ιδια λογικη, μουλιαζετε αποβραδις, μπλεντερ (οχι με το νερο του μουλιασματος) και σουρωμα