Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fani7 στις Απρίλιος 17, 2011, 11:01:02 μμ off topic Daro πόσο χρονων είναι η γιαγιά σου;; biggestgrinΕτσι για να σας φρικάρω, γιατί το πιθανότερο είναι να έχει ιδια ηλικία με των μανάδων των πιο πολλών απο μας Μα τι τα σκαλίζεις τώρα αυτά; Εγώ δε ρωτάω μη τυχόν και είναι συνομήλικη μου! thimos
off topic Daro πόσο χρονων είναι η γιαγιά σου;; biggestgrinΕτσι για να σας φρικάρω, γιατί το πιθανότερο είναι να έχει ιδια ηλικία με των μανάδων των πιο πολλών απο μας
Παράθεση από: elsa στις Απρίλιος 17, 2011, 11:58:49 μμΠαράθεση από: fani7 στις Απρίλιος 17, 2011, 11:01:02 μμ off topic Daro πόσο χρονων είναι η γιαγιά σου;; biggestgrinΕτσι για να σας φρικάρω, γιατί το πιθανότερο είναι να έχει ιδια ηλικία με των μανάδων των πιο πολλών απο μας Μα τι τα σκαλίζεις τώρα αυτά; Εγώ δε ρωτάω μη τυχόν και είναι συνομήλικη μου! thimos Kαλέ Daro, τόσο μικρούλι είσαι?
Euxaristo..Otan ti ftiakso tha sas po pos egine... thanks
Εχτές έφτιξα την μαγιονέζα..Μου βγήκε λίγο ξινούτσική αλλά κατά τα άλλα μια χαρά και στην αφή της και σε όλα.. Η μαμά μου βέβαια δεν ενθουσιάστηκε από ότι κατάλαβα, έχει συνηθίσει μάλλον την αλλοτριωμένη τυποποιημένη με το αυγό.. rolleye Τεσπά τι να πεις;Εγώ μια χαρά την ευχαριστήθηκα με τη σαλάτα μου. Ξέρεις τι ήθελα να σε ρωτήσω ακόμα; Πόσο διάστημα διατηρείται στο ψυγείο; thanks
Την έφτιαξα με καλαμποκέλαιο αν θυμάμαι καλά....Γιατί;;
Παράθεση από: gypsy στις Απρίλιος 27, 2011, 03:25:27 μμΤην έφτιαξα με καλαμποκέλαιο αν θυμάμαι καλά....Γιατί;;Για αυτο σου βγήκε έτσι..Βάλε την επόμενη φορά αραβοσιτέλαιο ή το πολλή πολλή ηλιέλαιο