Υλικά(για 4 άτομα)

Τροποποιημένη συνταγή από εδώ =>
ΠΗΓΗ 300 γρ σπαγγέτι
100 γρ λουκάνικο vegan
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
ελαιόλαδο
λίγη τριμμένη παρμεζάνα (
http://www.veganforum.gr/index.php/topic,3125.0.html)
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό, βράζετε τα σπαγγέτι για 5-7 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε.
Σε ένα τηγάνι, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το λουκάνικο βίγκαν, τις πιπεριές και αρκετό πιπέρι. Αφήστε τα να μαγειρευτούν καλά και να βγάλουν το ζουμί τους, για περίπου 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα, ρίχνετε σιγά σιγά και τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε τα σπαγγέτι σε μια μεγάλη πιατέλα και λίγο πριν σερβίρετε, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγη παρμεζάνα.