Αμάν! Τί καλά να μαθαίνεις από το φόρουμ ότι η κόρη σου έχει προβλήματα συμπεριφοράς! shock
(Ζει με τη Μαρία από τότε που μετακόμισα κέντρο.)
Λοιπόν Μάρω, για κάποιο λόγο έχει πάθει παλιμπαιδισμό!
Το θέμα με τα κόπρανα το είχε όταν ήταν μικρή. Αν και δεν τα έτρωγε ποτέ, είχε την τάση να τρίβεται πάνω, ειδικά όταν ήταν σε έκσταση και έτρεχε στο άλσος.
(Δε θυμάσαι πόσες φορές την έφερνα κατευθείαν για μπάνιο από το άλσος σκ@τομ#νη;

)
Είχα συμβουλευτεί εκπαιδευτή και είχαμε καταλήξει πώς αυτό είναι μέρος του ενστίκτου της. Λόγο και της ιδιότητας της ως κυνηγός (λόγο ράτσας), έχει το ένστικτο να «καλύπτει» τη μυρωδιά της για να μην την αντιλαμβάνονται τα άλλα ζώα.
Αυτό δε μπορεί να το αποβάλει, πρέπει να την αποτρέπεις. (Πράγμα ανέφικτο αφού 1.δε μπορείς να βγαίνεις έξω και 2.έτσι κι αλλιώς την βόλτα της την κάνει μόνη της.)
Το είχε σταματήσει όμως για πολύ καιρό. Τί φλασιά έφαγε ξαφνικά πάλι;

?
Για τους υπόλοιπους που δεν την ξέρουν, είναι ένα πολύ «σοβαρό» σκυλί. Όπως είπε και η Μαρία είναι πλήρως «εκπαιδευμένη», με την έννοια της υγιούς συμβίωσης μαζί μας. Είναι πολύ συνεργάσιμη, σε σημείο να ξέρει πως θα κατέβει από την πολυθρόνα της όταν το πάτωμα στεγνώσει από το σφουγγάρισμα!
Κάτι έχει συμβεί στάνταρ!!! Τί της κάνατε ρε;!;! thimos
Για να διεκδικεί ξαφνικά και χώρο στο κρεβάτι ,έτσι τσαμπουκά, κάτι της κάνατε! Τη μαλώσατε για κάτι άσχημα; Πόσες μέρες το κάνει αυτό;
Το κρεβάτι είναι όσο της Μαρίας, τόσο και της Τζέσης. Θέμα αποκλεισμού της από το κρεβάτι δεν παίζει! Είναι το κρεβάτι
τους, ακόμα και τώρα που η Μάρω είναι με γάζες στα πόδια.
Είχαμε και στο παρελθόν θεματάκια με το κρεβάτι (όσα χρόνια κοιμόταν μαζί μου εννοώ), αλλά ήταν για μαξιλάρια, σκεπάσματα και τέτοια (

).
Έχει σπρώξει πολλές φορές να πετάξει τρίτο άτομο από το κρεβάτι, αλλά όχι εμένα! shock
Το ότι μπήκε εύκολα στο μπάνιο Μάρω είναι καλό. Σημαίνει ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα κίνησης που έχεις και δε θέλει να σε ταλαιπωρήσει.
(Όπως όταν της λέω «Με κουράζεις, με ταλαιπωρείς» και μασάει και μπαίνει.)
Αλλά είναι τελείως αντιφατικό πως ενω το αντιλαμβάνεται σε διώχνει από το κρεβάτι.
Μήπως την έχετε παραμελήσει; Έχω κι εγώ καιρό να ανέβω, είμαι μ@λ@κ@ς. blush