χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ωμοφαγία...  (Αναγνώστηκε 35141 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
Απ: Ωμοφαγία...
« Απάντηση #240 στις: Σεπτέμβριος 01, 2011, 12:05:58 πμ »
εεε ναι... άσε που δεν παίζει να φτιάξω κάτι τέτοιο. Μάλλον θα φτιάξω κανένα γλυκό να φάμε με τη φόξυ την άλλη εβδομάδα

Ναι ναι να φτιάξεις να φτιάξεις  :P Από τώρα μου τρέχουν τα σάλια!!!
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος alkyoni

• Πλήρες μέλος
  • Αλλάζεις με τα χέρια σου τις εποχές
« Απάντηση #241 στις: Σεπτέμβριος 18, 2011, 11:18:34 μμ »
Να κάνω μια ερώτηση (μπορεί κ να την έχω ξανακάνει κ να μην το θυμάμαι). Η ωμοφαγία συμβαδίζει με αλκοόλ? Δηλαδή για κανένα ποτηράκι κρασί 1 φορά την εβδομάδα! ?

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
« Απάντηση #242 στις: Σεπτέμβριος 18, 2011, 11:26:34 μμ »
Να κάνω μια ερώτηση (μπορεί κ να την έχω ξανακάνει κ να μην το θυμάμαι). Η ωμοφαγία συμβαδίζει με αλκοόλ? Δηλαδή για κανένα ποτηράκι κρασί 1 φορά την εβδομάδα! ?
Συμφωνα με αυτά που ξέρω εγώ, απαγορεύεται, ας με διορθωσει κάποιος αν κάνω λάθος. Πάντως μπορεί και να μην κάνεις 100% ωμοφαγία μπορεί να είναι και 90% ωμά  10% μαγειρεμένα  innocent
θυμήσου να θυμάσαι.....

Αποσυνδεδεμένος alkyoni

• Πλήρες μέλος
  • Αλλάζεις με τα χέρια σου τις εποχές
« Απάντηση #243 στις: Σεπτέμβριος 18, 2011, 11:28:28 μμ »
Σ΄ευχαριστώ fani7 για την απάντηση! Ναι το ξέρω αυτό με τα ποσοστά αλλά ήθελα να ρωτήσω για το αλκοόλ! Γιατί χειμωνιάζει κ έχουμε κ αδυναμία στο κρασάκι  innocent

Αποσυνδεδεμένος fani7

• Addicted
« Απάντηση #244 στις: Σεπτέμβριος 18, 2011, 11:44:49 μμ »
 rose φαντάζομαι εδώ θα βρεις πολλές απαντήσεις http://www.rawfoodtalk.com/forum.php
θυμήσου να θυμάσαι.....

Αποσυνδεδεμένος apokalupsh

• Sr. Member
« Απάντηση #245 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 01:09:46 πμ »
κατα την γνωμη μου το αλκοολ τοξινωνει πολυ τον οργανισμο, πραγμα που αντιβαινει με την ωμοφαγια που ειναι αλκαλικη τροφη που διωχνει τοξινες.

Αποσυνδεδεμένος NoCash

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #246 στις: Δεκέμβριος 21, 2013, 05:56:36 μμ »
Γεια σας παιδιά και πάλι.

Ξεκίνησα τον βεγκανισμό πολύ πρόσφατα. Από την 1η νοέμβρη ακριβώς. Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει λείψει ιδιαίτερα κάτι κι ούτε έχω ζοριστεί όσων αφορά την πειθαρχία.
Δυστυχώς ακόμη δεν έχω προλάβει να κάτσω να οργανώσω το διατροφικό μου πλάνο. Πράμα που πρέπει να γίνει, γιατί θέλω  να λαμβάνω αρκετή ποσότητα πρωτείνης καθημερινά.

Παρόλο αυτά, λέω να δοκιμάσω σιγά σιγά την ωμοφαγία.
Πάλι με απασχολεί το ίδο πράμα όμως. Κι αυτή τη φορά ακόμη περισσότερο, γιατί νομίζω θα με δυσκολέψει ακόμη περισσότερο.
Πρωτείνη, που θα βρούμε? Πέραν των ξηρών καρπών, που φαντάζομαι δεν μπορείς να φας δέκα κιλά αμύγδαλα και καρύδια.

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
« Απάντηση #247 στις: Δεκέμβριος 21, 2013, 06:55:28 μμ »
Γιατί δεν προσπαθείς να οργανώσεις ένα πρόγραμμα στο fitday ή στο sparkpeople να δεις πώς θα σου βγει; Όλες οι ανεπεξεργαστες τροφές περιέχουν πρωτεΐνη, σε διάφορες ποσότητες και αναλογίες. Μη σκέφτεσαι μόνο με γνώμονα ποιες τροφές προτείνονται ως ιδιαίτερως πρωτεϊνούχες - κάποιοι ωμοφαγοι αποφεύγουν τους ξηρούς καρπούς σχεδόν εντελώς (Ψαξε για διατροφή 80/10/10). Στην τελική, το βασικό είναι να οργανωθεις και να ενημερωθείς σωστά και να κάνεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο.
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος liliaButterfly

• Πλήρες μέλος
« Απάντηση #248 στις: Απρίλιος 11, 2014, 01:19:07 μμ »
Τελευταία παρακολουθώ το κανάλι μιας ωμοφάγου στο youtube (www.youtube.com/user/FullyRawKristina), είναι coach ωμοφαγίας και αθλήτρια, έχει και δικό της σάιτ (www.fullyraw.com) και παρέχει πάρα πολύ υλικό. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει ξανα αναφερθεί, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό στην αναζήτηση :/
The world is just amazing.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact