χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Μπιφτέκια σόγιας  (Αναγνώστηκε 21359 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tessarion

• New Kid in The Block
  • **
  • Lost in space...
Απ: Μπιφτέκια σόγιας
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 23, 2011, 08:06:34 μμ »
clapper
Φαίνονται πολύ ορεκτικά!

thanks ρε Ελσα!!!!!!!!!! εσυ εβαλες να εμφανιζεται η φωτο;;;; γιατι το προσπαθουσα πριν και δεν εβγαινε με τιποτα για αυτο και εβαλα το λινκ
αν και ακολουθησα τις οδηγιες που μου εδωσες την προηγουμενη φορα  dunno dunno dunno dunno

οποιος και να την εβαλε τον ευχαριστω!!!  thanks

ναι και ηταν και πολυ νοστιμα ειπα να μην πεσω φετος στην κρεπαλη και τα πτωματα  sadface sadface

ασε που οταν ανακαλυπτω συνταγες τρωω κολημα και τις κανω 15 φορες σε μια εβδομαδα! (που λεει ο λογος...)
Venceremos?

Αποσυνδεδεμένος elsa

• Συντονίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αποσυντονίστηκα...
    • elsa's blog
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 24, 2011, 12:11:35 πμ »
thanks ρε Ελσα!!!!!!!!!! εσυ εβαλες να εμφανιζεται η φωτο;;;; γιατι το προσπαθουσα πριν και δεν εβγαινε με τιποτα για αυτο και εβαλα το λινκ
αν και ακολουθησα τις οδηγιες που μου εδωσες την προηγουμενη φορα  dunno dunno dunno dunno
Δεν κάνει τίποτα...  ;)
Σιγά, σιγά θα μάθεις! :)

Αποσυνδεδεμένος bozonio

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 28, 2011, 06:14:50 πμ »
Έφτιαξε η μαμά μου μπιφτέκια σόγιας για να με υποδεχτεί που ήρθα για διακοπές .  :) Βγήκαν πολύ νόστιμα αλλά διαλύονταν εύκολα... Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για να "σφίξουν" εκτός από λιναρόσπορο που γράφετε πιο πάνω; Επίσης η τριμμένη φρυγανιά βοηθάει ή είναι καλύτερα ψωμί;

Αποσυνδεδεμένος mazikeen

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 28, 2011, 11:59:19 πμ »
Έφτιαξε η μαμά μου μπιφτέκια σόγιας για να με υποδεχτεί που ήρθα για διακοπές .  :) Βγήκαν πολύ νόστιμα αλλά διαλύονταν εύκολα... Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για να "σφίξουν" εκτός από λιναρόσπορο που γράφετε πιο πάνω; Επίσης η τριμμένη φρυγανιά βοηθάει ή είναι καλύτερα ψωμί;

Εξαρτάται από τη συνταγή, πάντως και το αλεύρι βοηθάει πολύ. Σίγουρα, μπιφτέκια που περιέχουν και κάποιο αμυλώδη υδατάνθρακα, όπως ρύζι ή πατάτα, δένουν καλύτερα - πάλι χρειάζονται φρυγανιά ή αλεύρι πάντως. Η γλουτένη επίσης κάνει καλή δουλειά, μόνο που χρειάζεται και λίγο ζύμωμα. Να ρωτήσω όμως, γιατί δε θέλετε να δοκιμάσετε τριμμένο λιναρόσπορο; Κάνει εξαιρετική δουλειά για δέσιμο!
"Futurama is brought to you by: Glagnar's Human Rinds - It's a buncha, muncha, cruncha... human" - Futurama

Αποσυνδεδεμένος bozonio

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 30, 2011, 02:07:30 πμ »
Ευχαριστώ! Σκεφτόμουν κάτι που να βρίσκεται πιο εύκολα σε supermarket. Λιναρόσπορο υποθέτω μπορούμε να βρούμε σε βιολογικά οπότε κάποια στιγμή θα τον δοκιμάσουμε!

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact