Χαίρομαι που σας αρέσει!
Εγώ εθίστηκα ήδη και το έκανα και σήμερα για πρωινό.
Πολύ καλή η ιδέα με το χαρούπι, Ντίνα, για να αποφύγουμε τις διεγερτικές ουσίες του κακάο. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Πρόσφατα "ανακάλυψα" τα αβοκάντο. Απλά τα αφήνω στη φρουτιέρα για μέρες, μέχρι να ζουλιούνται, όπως είπε και η Φόξυ, σχεδόν σαν μια ώριμη ντομάτα.
Όταν ωριμάσουν, τα κόβω στη μέση με ένα μαχαίρι, και "τραβάω" την φλούδα που βγαίνει σχεδόν ολόκληρη έτσι.
Τα ώριμα αβοκάντο, αν δεν καταναλωθούν άμεσα, διατηρούνται για λίγες μέρες στο ψυγείο.