χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ζυμαρικα Guzpatso  (Αναγνώστηκε 2090 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος olimpia laz

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • vegan since 2010
Ζυμαρικα Guzpatso
« στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 04:47:07 μμ »
Την προηγουμενη Πεμπτη βγηκα με τις φιλες μου να "τσικνισω" και πηγαμε σε ενα εστιατοριο με ισπανικη κουζινα στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Οι φιλες μου μου εκαναν το χατιρι να μην παραγγειλουν τιποτα ζωικο γιατι ξερουν πως με θλιβει και με νευριαζει.. Για αυτο παραγγειλαμε ζυμαρικα.. ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ :
                                          - 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΙΔΕΣ (εγω εβαλα ολικης αλεσης αλλα και οι κανονικες μας κανουν)
                                          - 3 κοκκινες πιπεριες 3 πρασινες πιπεριες
                                          - κρεμμυδια εγω εβαλα 2 αλατι πιπερι λαδι και θυμαρι
βραζουμε κλασσικα τα μακαρονια-εγω τα προτιμο aldente- και κραταμε λιγο μακαρονοζουμο. ψιλοκοβουμε τις πιπεριες και τα κρεμυδια και τα σοταρουμε ελαφρως με λιγο λαδι και το μακαρονοζουμο προσθετοντας τα μπαχαρικα.. τα λαχανικα πρεπει να παραμεινουν αψητα για αυτο και δεν τα αφησα πανο απο 5 λεπτα σε χαμηλη φωτια.. ανακατευουμε ζυμαρικα και λαχανικα και εχουμε ενα 5νοστιμο πιατο χωρις σαλτσες και πολλες θερμιδες!! ειναι πανευκολο και ιδανικο ειδικα οταν δεν εχεις χρονο!!
you may say i am a dreamer
but i am not the only one
i hope some day you will join us
and the world will be as one :D

Αποσυνδεδεμένος natasawow

• Sr. Member
Απ: Ζυμαρικα Guzpatso
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 05:48:08 μμ »
Έτσι,έλα να μας στρώσεις γιατί μετά από τόσες σοκολατένιες αμαρτίες πρέπει να πέσουμε στα ελαφριά!!   clap

Αποσυνδεδεμένος olimpia laz

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • vegan since 2010
Απ: Ζυμαρικα Guzpatso
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 08:16:27 μμ »
εεε με τοσο καλη δασκαλα και προπονητρια οπως καποιες καποιες (γκουχου γκουχου-σλουρπ) κατι εμαθα και εγω!! προσπαθω να μειωσω τις θερμιδες γιατι εγω παραπαχυνα..!!!! αν και εχω να φαω γλυκο αρκετο καιρο  question2μμμμμ ποιος ξερει???
you may say i am a dreamer
but i am not the only one
i hope some day you will join us
and the world will be as one :D

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact