χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Σταφυλοθεραπεία  (Αναγνώστηκε 62721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geo

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Σταφυλοθεραπεία
« στις: Μάιος 08, 2007, 01:09:31 μμ »
Είχα το ίδιο προβλημα και από το σπίτι μου και δεν μπορουσα να δω αυτή τη σελίδα. Τα έβαλα όλα στο νέο θέμα

Ενημερωτικά σας λέω, οτι εχω κάνει προσωπικά την θεραπεία αποτοξίνωσης αλλά και θεραπεία κατά του καρκίνου του εντέρου, την λεγόμενη Σταφυλοθεραπεία. Είναι ένας θαυμασιος τρόπος αποτοξίνωσης!! Όποιος ενδιαφέρεται για εξτρα πληροφορίες ας μου στείλει ενα μαιλ να το κουβεντιάσουμε.

ciao

Χρειαστηκε να διαβάσω δύο βιβλία πριν κάνω αυτήν την θεραπεία. Κάποια στιγμή θα προετοιμάσω ένα άρθρο και θα το ανεβάσω. Επειδή ίσως να πάρει λίγο καιρό, αν κάποιος ενδιαφέρεται και θέλει άμεσα να το κάνει ας ρωτήσει εδώ  Wink

Τα βιβλία που διάβασα είναι μιας τύπισσας η οποία αυτοθεραπέυτηκε από τον καρκίνο του εντέρου. Επίσης η Θεραπεία αυτη γίνεται ως έθιμο σε ένα γαλλικό χωριό μια φορά το χρόνο!, όπου τα ποσοστά του καρκίνου αγγίζουν το 0 (μηδέν).

Η τύπισσα λέγεται Dr. Johanna Brandt. Σίγουρα θα βρείτε και βιβλία της στο διαδίκτυο

Από προσωπική εμπειρία αξίζει πολύ η θεραπεία αυτη. Την έκανα πριν 4 χρόνια και ουσιαστικα μετα από αυτό έγινα Vegan. Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι οτι μαθαίνεις να υπολογίζεις και να εκτιμάς οτιδήποτε μπαίνει στο στομάχι σου και επίσης συνειδητοποιείς σταματας την σύνδεση κάθε καθημερινής δραστηριότητας με το φαγητό, αντιμετωπίζοντάς το τελικά σαν πηγή ενέργειας και μετά σαν απόλαυση.

Φιλιά. ότι χρειαστείτε εδω  Wink

Σταφυλοθεραπεία

Η Σταφυλοθεραπεία δεν είναι ανακάλυψη της κοπέλας που αυτοθεραπεύτηκε από τον καρκίνο του εντέρου, αλλά κρατεί από την αρχαιότητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άν κάποιος αποφασίσει να το κάνει μην βασιστεί στις παρακάτω μόνο τις πληροφορίες, γιατί είναι περιληπτικά, για αυτούς που θα ενδιαφερθούν και θα το ψάξουν λίγο παραπάνω. Wink

Η θεραπεία έχει ως εξής:

3 ημέρες αφαγίας
Οι 3 αυτές πρώτες μέρες παίζουν το ρόλο προετοιμασίας του οργανισμού για την θεραπεία. Πίνετε μόνο νερό (καποιες φορες και μεταλλικό). Καθόλου φαγητό  καθόλου χυμοί η οποιοδήποτε άλλο υγρό [ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ] . Από τη δευτερη μέρα σίγουρα θα νοιώσετε αδυναμία και ατονία. Πιστεψτε με δεν ειναι απο την αφαγία αλλά συμβαίνει λόγω αποτοξίνωσης του οργανισμού, οι τοξίνες βγαίνουν στο αίμα με κάθε τρόπο και μας κάνουν να νοιώθουμε αδυναμοι. Είναι βασικό κατα την διάρκεια της θεραπείας να μην υπάρχει ο φόβος οτι μπορεί να πάθουμε κάτι λόγω της έλληψης φαγητού γιατι απλά αυτο δεν ισχύει. Ο άνθρωπος έχει πολλές περισσοτερες αντοχές από οτι μας μαθαίνουν.

7 ή 14 (ανάλογα με της αντοχές σας) μέρες διατροφής μόνο με σταφύλια και νερό
Καθόλου φαγητό  καθόλου χυμοί η οποιοδήποτε άλλο υγρό [ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ κ ΣΤΑΦΥΛΙ]
Μετά τις 3 μέρες αφαγίας το σταφύλι φαίνεται σαν το ωραιότερο γεύμα!!. Το σταφύλι από τα αρχαία χρόνια θεωρείται ως ο "Βασιλιάς των Φρούτων" γιατί αποτελεί πλήρη τροφή για τον ανθρωπο αφού περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια γεμάτη μέρα  Wink
Γιαυτό μην φοβηθείτε οτι θα παθετε ασιτία. Δεν παίζει!!
Μπορείτε να φάτε μέχρι και 2 κιλά σταφύλι τη μέρα από ό,τι είδος θέλετε. (καλό είναι να υπάρχει ποικιλία) Αν ζείτε στην ελλάδα δεν θα έχετε προβλημα σε αυτό. Σε περίπτωση που ο οργανισμός σας κατά την διάρκεια δεν δέχεται άλλα σταφύλια προτίνεται να γυρίσετε στην αφαγία για 1 ή 2 μέρες.

ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΕΙΣ: Παράλληλα μαζί μου έκανε την θεραπεία και ένα ζευγάρι φίλων. Η κοπέλα την 5η μέρα εκδήλωσε έναν καλοηθή όγκο ο οποίος αποδείχτηκε οτι υπηρχε και απλά ερεθίστηκε. Δεν ξερω ποιά θα ήταν η κατάληξη (θεραπεία του όγκου ή κάτι κακό) επειδή η κοπελα φοβήθηκε και σταμάτησε. Η αλήθεια είναι οτι και σε μένα μικροκύστες ή μικρολυπώματα ερεθίστηκαν και εξαφανίστηκαν στην πορεία (π.χ. είχα ένα χαλάζιο στο ένα μάτι το οποίο έφυγε)
Προσωπικά άντεξα 3 + 7 = 10 μέρες. Ήταν μια πραγματική δοκιμασία που όμως απέφερε φοβερά αποτελέσματα στον τρόπο σκέψης και κατανόησης της τροφής. Επίσης αλλάζει τελείως και η λειτουργία του εντέρου προς το καλύτερο!

Καλή Δύναμη  Grin
Dr.Karras

Αποσυνδεδεμένος psyhunterson

• Addicted
  • human mind is a parachute.It works when it is open
Απ: Σταφυλοθεραπεία - Ελπίζω να ανοιγει
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 08, 2007, 01:36:29 μμ »
φοβερό ΓΕΩ!!!! :o Ναι αυτή τη σελίδα μπορώ να τη δώ  ;)  Φόξυ αν είναι ευκολο να μεταφέρεις και τις απαντήσεις παιδιών σε αυτό το thread που είναι προσβάσιμο θα σου ήμου υπόχρεος. αν πάλι δεν γίνεται οκ  ;)  μου αρκεί που διάβασα το ποστ.

Geo αυτά που γράφεις είναι φοβερά!!!! έχω διαβάσει και γω σχετικά με τη σταφυλοθεραπεία σε βιβλίο του ολιστικού ιατρού Ευθυμιάδη (έχει πεθάνει και συνεχίζει τη παράδοσή του η κόρη του) όπου αναφέρει οτι πολλοί ασθενής τον είχαν επισκεφθεί με βαριές περιπτώσεις καρκίνου και αφού τα χημικά πλέον δεν τους καναν τίποτα πηγαίναν σ'αυτόν που τους επέβαλε ΑΦΑΓΊΑ οπως λες και μετά αποκλειστική σταφυλοφαγία!! ΟΙ περισσότεροι ασθενείς του (αυτοί που τον υπακούσανε κατά γράμμα) γλίτωσαν απ'τη φοβερή αρρώστια!!! Εϊναι απίστευτο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω και εγώ. Σχετικά με τα εξογκώματα της φίλης σου και τις κύστες που λες, πιστεύω πως είναι οι τοξίνες που βρίσκει διέξοδο ο οργανισμός και τις αποβάλλει. Καλύτερα να τις αποβάλλει μ'αυτόν τον τρόπο παρά να υπάρχουν από μεσα χωρίς να τις βλέπουμε. το ίδιο συμβαίνει και με την ακμή, εκζέματα και άλλους δερματικούς ερεθισμούς. Είναι οι προσπάθειες του οργανισμού να αποβάλλει τα βλαβερά δηλητήρια που βάζουμε με τις τροφές και την βρώμικη ατμόσφαιρα που ζούμε, στο αίμα. Πριν γίνω βέγγαν είχα πολλά εκζέματα στην πλάτη και στο πρόσωπο. όταν ξεκίνησα τη διατροφή για ένα δύο μήνες τα εκζέματα χειροτέρεψαν και φουντώσανε και μετά εξαφανίστηκαν τελείως. Τώρα το δέρμα μου είναι πεντακάθαρο. Επίσης ο ιδρώτας δεν βρωμάει όσο των κρεατοφάγων!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...     Άλμπερτ Αϊνστάϊν

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 08, 2007, 01:40:58 μμ »
Αντε τι να κάνω ...να τις μεταφέρω εδώ τις απαντήσεις για να το σβήσω το άλλο θέμα...

Απάντηση #3 στις: Χθες στις 04:04:10 »
Geo πολύ ενδιαφέροντα αυτά. Όταν μπορέσεις ανέβασέ το το άρθρο, πιστεύω
όλοι θέλουν να το διαβάσουν! Εγώ θα το αναζητήσω πριν δοκιμάσω την ωμοφαγία σε μερικές εβδομάδες -
έχω ξανακούσει για αποτοξίνωση αλλά πρώτη φορά ακούω το όνομα της συγκεκριμένης.
Θα το ψάξω και online!

Λατρεύω όταν εμφανίζονται μέλη με πολλά καντάρια γνώσεις στις αποσκευές τους!
Φρόντισε να τις μοιραστείς!   ;)

---------------------------------------------------------

Οι γνώσεις είναι για να μοιράζονται και για να αυξάνονται.  ;D Ποτέ δεν είναι αρκετές και ποτέ δεν τελειώνουν ε?

Ότι γνωρίζω είμαι διατεθειμένος να το μοιραστώ με όλους, αλλά και να πάρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ και εγώ ώστε όλοι μαζί να γίνουμε σοφότεροι και να καταφέρουμε να ανοιξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική κοινωνία.

αν θέλεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες περί Σταφυλοθεραπείας αφου το σκέφτεσαι για άμεσα στείλε  ;)

Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 08, 2007, 01:42:25 μμ »
Μια σημαντική παράληψη. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα (οτι και αν είναι) ή το αλκοόλ!!

τεικ κεαρ

κισσ κισσ

Μέχρι δέκα δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα, ήξερα τρεις τέσσερις ανθρώπους που ακολουθούσαν τη σταφυλοθεραπεία. Τώρα τελευταία δεν έχω ακούσει κανέναν να την ακολουθεί. Έχουμε γίνει πολύ καλοπερασάκηδες για να μπούμε σε μια τέτοια διατροφική δοκιμασία.
Παλαιότερα έκανα αρκετά συχνά (τουλάχιστον μία φορά το μήνα) αποχή από την τροφή για μία ή δύο ημέρες. Πραγματικά δεν είναι τίποτα. Κάποια φορά που έκανα απεργία πείνας για πέντε ημέρες έξω από κάποιο Υπουργείο, το φαγητό μου φάνηκε μεθυστικό. Ενδεικτικά σας λέω ότι μύριζα τα κουλούρια ενός κουλουρά στα 50 και πλέον μέτρα από το σημείο που βρισκόμουν!

καταλαβαίνω τι εννοείς  ;D
Μπράβο σου για την κίνηση

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 09, 2007, 05:27:25 μμ »
   Eυχαριστούμε πολύ geo, ήξερα κι εγώ κάποια κυρία που έκανε 15 μέρες το χρόνο κάθε Αύγουστο, σταφυλοθεραπεία κι ήταν ακμαιότατη, νεότατη παρά τα 80 της χρόνια, έμοιαζε 60, και δεν την ζήλεψα η χαζή, τώρα που το ξαναβλέπω το θυμήθηκα! Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά κοντά είναι ο Αύγουστος....Δεν πιστεύω να έχει τίποτε η φίλη σου από τα σταφύλια! Κουφό μου φαίνεται! Τότε αυτή η κυρία που ήξερα θα είχε πεθάνει που την έκανε κάθε χρόνο και μάλιστα 15 μέρες!
   Γουφ, και γω λάτρευα την αίσθηση της τροφής μετά από νηστεία!
    foxy, κι εγώ άρχισα ωμοφαγία με την προοπτική να αδυνατήσω και να την συνηθίσω, γιατί με παιδεύει η μάνα μου κάθε μέρα με ρωτάει τι θα μαγειρέψουμε, δεν ξέρω πώς να ξεκολλήσω! Εχω και τα παιδιά που τους πηγαίνω χορτοφαγικά φαγητά για να συνηθίζουνε και για υγεία και το βλέπω λίγο χλωμό αλλά θα προσπαθήσω....

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 09, 2007, 10:10:08 μμ »
Ελένη μου ειδικά όταν φροντίζεις για την τροφή τρίτων είναι δύσκολο
αλλά να θυμάσαι πως αν απλά μειώσεις τα μαγειρεμένα γεύματα που τρως την εβδομάδα
κάνεις επίσης καλό στον οργανισμό σου... :) Όσο πιο ωμά, τόσο πιο καλά.
Εμείς εδώ είμαστε για αλληλοστήριξη  ;)

Αποσυνδεδεμένος fidaki

• Θαμώνας
  • ΣΣΣΣΣσσσσσσσ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 10, 2007, 01:59:02 πμ »
Ελένη μου ειδικά όταν φροντίζεις για την τροφή τρίτων είναι δύσκολο
αλλά να θυμάσαι πως αν απλά μειώσεις τα μαγειρεμένα γεύματα που τρως την εβδομάδα
κάνεις επίσης καλό στον οργανισμό σου... :) Όσο πιο ωμά, τόσο πιο καλά.
Εμείς εδώ είμαστε για αλληλοστήριξη  ;)

Ειδικά το καλοκαίρι, είναι πιο εύκολο να τρώμε περισσότερες σαλάτες, φρούτα, κτλ.
Μακάρι να είχα κι εγώ λειρί.

Αποσυνδεδεμένος geo

• New Kid in The Block
  • **
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 10, 2007, 02:26:02 πμ »
ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Τα σταφύλια, ώριμα βεβαια, περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τα μεταλλικά άλατα που χρειάζεται ο οργανισμός του ανθρώπου. Είναι διουρητικά, ευκολοχώνευτα, καθαρτικά και η σταφυλοθεραπεία γνωστή από τον καιρό του Ιπποκράτη, θεραπεύει αρρώστιες που δεν αντιμετωπίζονται με φαρμακα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σταφύλια πρεπει να πλένονται καλά γιατί οι καλλιεργητές τα ραντίζουν με θειάφι και γαλαζόπετρα!

100 γρ. σταφύλια περιέχουν

63 θερμίδες
Βιταμίνες: Α Β1 Β2 Β3 Β6 C E, Φολικό Οξύ
Μεταλλα! Κάλιο Μαγνήσιο, Ασβεστιο, Φώσφορο, Νατριο Σίδηρο

Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για την σταφυλοθεραπεία, είναι πραγματικά μοναδική!! Αλλα θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όποιον το αποφασίσει τελικά, να προμυθευτεί κάποιο βιβλίο της Κυριας που έχω προαναφέρει. Θα διαβάσετε πράγματα που ο καθένας τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά και ειναι απαραίτητα για την σωστή περάτωση της θεραπείας.

τοκ σουν :D

Dr.Karras

Αποσυνδεδεμένος fidaki

• Θαμώνας
  • ΣΣΣΣΣσσσσσσσ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 10, 2007, 02:54:04 πμ »
Πάρα πολύ ενδιαφέρον οι πληροφορίες σου Γιώργο (έτσι δε σε λένε;) !!!
Να σου πω, ξέρεις (ή άλλοι) για το σταφυλοκούκουτσο, για το οποίο έχω ακούσει πριν μερικά χρόνια ότι είναι υγειηνό, και ευεργητικό...αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέριες.
Μακάρι να είχα κι εγώ λειρί.

Αποσυνδεδεμένος geo

• New Kid in The Block
  • **
Απ: Σταφυλοθεραπεία - Θαυμάσια Αποτοξίνωση
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 10, 2007, 03:59:18 πμ »
Ευχαριστώ για την παρατήρηση Φιδάκι !! (ναι Γίωργος, χάρηκα!)

Από τα λίγα που βρήκα, το λάδι του κουκουτσιού, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, λινολεϊκό οξύ και βασικά λιπαρά οξέα. Επίσης είναι ελαφρά αντισηπτικό

Ξεχασα να αναφέρω ότι κατά την Σταφυλοθεραπεία, τρώγωντας τα σταφύλια μαζί με τα κουκούτσια είναι πολύ καλύτερη η επίδραση στο έντερο.   :o
Αυτό ισχύει και γενικά όταν τρώμε φρούτα με τα κουκουτσια

σι για

¨
:D
Dr.Karras

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 10, 2007, 12:24:30 μμ »
      Το θέμα είναι Γιώργο, πως προσωπικά δεν ξέρω Αγγλικά. Τα βρήκα όμως αρκετά κατατοπιστικά αυτά που μας έγραψες. Υπάρχει ίσως κάτι, που είναι άκρως σημαντικό και θα μπορούσες να το προσθέσεις εν ευθέτω χρόνο για την φίλη σου ΕΛΕΝΗ; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν θέλω να σας βέζω δύσκολα, κι έτσι μπορώ να την κάνω κάλλιστα νομίζω!

Αποσυνδεδεμένος geo

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 10, 2007, 02:05:53 μμ »
Αγαπητή Ελένη,

Το βιβλίο της Κυρίας αυτής κυκλοφορεί και μεταφρασμένο! Αν δεν έχεις προσβαση σε αυτό μπορώ να σε βοηθήσω να το βρείς (εκδοτικό οίκο).

Πιστεύω θα ήταν καλό να το διαβάσεις (επιλεκτικά, δεν είναι ανάγκη να το ξεκοκαλήσεις - αναφέρει και πολλά άλλα μέσα) για να πάρεις μια συνολική εικόνα που έχει να κάνει και με τον τρόπο σκέψης.

κισσ   ;)
Dr.Karras

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 29, 2007, 04:11:24 πμ »
      Διαβάζουμε από το περιοδικό <<Υγεία για όλους>> του γιατρού Κουμεντάκη πως:
                 Όπως προκύπτει από την πρώτη επιστημονική ανάλυση των φρουτοχυμών για την αντιοξειδωτική τους δράση, ο χυμός σταφυλιού είναι αυτός που προστατεύει από καρδιακά νοσήματα και χρόνιες παθήσεις!
         Ο χυμός σταφυλιού πορφυρού χρώματος καταλαμβάνει την πρώτη θέση κατά της γήρανσης. Μειώνει τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ, αλλά το ίδιο κι οι χυμοί μήλου και μύρτιλου, (ξέρει κανείς τι είναι το μύρτιλο;) που ακολουθούν στη λίστα σύμφωνα με έρευνα που διενήργησαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης!
        Ο χυμός πορτοκαλιού, είναι τελευταίος!!!! Ο πιο πλούσιος σε πολυφαινόλες είναι ο χυμός κόκκινου σταφυλιού.
Όμως οι ευεργετικές ιδιότητες των φρουτοχυμών μεγιστοποιούνται όταν καταναλώνονται διαφορετικοί χυμοί 3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε δείγμα 2000 εθελοντών που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Γεωργίας και Χημείας.
        Ο Αύγουστος κοντεύει, μια σταφυλοθεραπεία επιβάλλεται φέτος! Και μετά, όλο τον χρόνο φρούτα, φρούτα, φρούτα! Αλλά αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τα κάνουμε χυμούς! Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;

Αποσυνδεδεμένος psyhunterson

• Addicted
  • human mind is a parachute.It works when it is open
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 02, 2007, 11:31:51 πμ »
Na ta τρως είναι πολύ προτιμότερο αφού προσλαμβάνεις και πολλές φυτικές ίνες με αυτό τον τρόπο. Οι χυμοί απλά πίνονται πολύ πιο εύκολα....    όσο αναφορά τα σταφύλια προτιμώ να τα τρώω. Ο χυμός είναι ολόκληρη διαδικασία (να λερώνεις μπλέντερ και αποχυμωτές και μετά να τα πλένεις :(
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...     Άλμπερτ Αϊνστάϊν

Αποσυνδεδεμένος geo

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 04, 2007, 01:50:51 μμ »

Παιδιά εντόπισα το βιβλίο για την σταφυλοθεραπεία στο μαρκετ του παπανικόλα πανεπιστημίου. (στο καινούριο)

Κοστίζει 10 ευρώ και φεύγει πολύ γρήγορα από οτι με ενημέρωσε η πωλήτρια
Dr.Karras

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής