-Παγωτό μπανάνα
Υλικά :
- 4 μπανάνες σε κύβους ώριμες.
- 3 πακ. (600 ml) κρέμα γάλακτος σόγιας.
- 1 κ.γλ κακάο.
- 2 κ.σ φρουκτόζη
Βήματα:
1) Βάζουμε στην κατάψυξη 4 μπανάνες κομμένες σε μικρούς κύβους για 4 ώρες.
2) Βάζουμε τις μπανάνες στο μούλτι (δυνατό) μέχρι να γίνει κρέμα και στην συνεχεια βάζουμε 3 πακετακιά κρέμα γάλακτος σόγιας (600 ml) και στο τέλος χτυπάμε την φρουκτόζη με το κακάο .Και βάζουμε σε ενά κλειστό κουτί με καπάκι στην κατάψυξη για 2 ώρες.
3) Βγάζουμε από την κατάψυξη και χτυπάμε στο δυνατό μούλτι μέχρι να γίνει κρέμα.Βάζουμε ξανά το μίγμα στην κατάψυξη και το παγωτό είναι έτοιμο.
4) Αν θέλουμε πολύ καλό αποτέλεσμα βγάζουμε από την κατάψυξη το παγωμένο μίγμα και το χτυπάμε για 10 λεπτά με το μίξερ και το βάζουμε στην Καταψυξή.Μόλις παγώσει το παγωτό ειναι έτοιμο και έχει καλύτερη υφή από τη αν το βγάζαμε πριν,παραλείποντας αυτό το βήμα.
Σύντομα και φωτογραφία.Και μην ακούσω τίποτα πως βάζω μόνο παγωτά.Σύντομα και πολλές άλλες συνταγές με παγωτό.