χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Εμφυτεύσιμα μικροτσίπ για την ταυτοποίηση των ζώων.  (Αναγνώστηκε 3600 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALKOUTS

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Εμφυτεύσιμα μικροτσίπ για την ταυτοποίηση των ζώων
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 06:35:19 μμ »
η θεωρια οτι μετα τα ζωα εχουν σειρα οι ανθρωποι μου κανει περισσοτερο για θεωρια συνομωσιας (κοινως να 'χαμε να λεγαμε!)
το μικροτσιπ στα ζωα δεν το ελεγχει κανενας παρα μονο ο ιδιοκτητης του ζωου οταν αυτο χαθει ή ο κτηνιατρος και τα στοιχεια που λεει ειναι μονο στοιχεια ιδιοκτητη, διευθυνση τηλεφωνο.
αν ειναι να ειμαι φακελωμενη, και να φαινεται οτι εχω σκυλο και γατα  σπιτι αλλα να ειμαι λιγο πιο σιγουρη οτι υπαρχει περιπτωση να τα βρω αν τυχον συμβει κατι, ουτε που με νοιαζει.
και τελος ναι στην περιπτωση του μικροτσιπ στα ζωα εχω πλεον πειστει μετα απο συζητησεις και επειδη ασχολουμαι με τα αδεσποτα  οτι οποιος δεν το κανει εχει σκοπο κατα 90% με την ελαχιστη αφορμη να τα παρατησει!

Αποσυνδεδεμένος Άννα

• Addicted
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 06:43:12 μμ »
 Μα τι θεωρία συνωμοσίας; Για πιο σφιχτό φακέλλωμα μιλάμε. Αν οι άνθρωποι δεν είναι συνειδητοί με το τι κάνουν με τα ζώα,
και περιμένουν να τους 'στρώσει' τη συμπεριφορά το φακέλλωμα με τα τσιπάκια, ... ελπίζω να μη φτάσουμε σ αυτό το σημείο.

Αποσυνδεδεμένος ALKOUTS

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 06:48:45 μμ »
αν οι ανθρωποι ηταν συνειδητοι με τα ζωα θα υπηρχαν τοσα αδεσποτα?

Αποσυνδεδεμένος Franchesca

• Addicted
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 06:49:53 μμ »
Μα τι θεωρία συνωμοσίας; Για πιο σφιχτό φακέλλωμα μιλάμε. Αν οι άνθρωποι δεν είναι συνειδητοί με το τι κάνουν με τα ζώα,
και περιμένουν να τους 'στρώσει' τη συμπεριφορά το φακέλλωμα με τα τσιπάκια, ... ελπίζω να μη φτάσουμε σ αυτό το σημείο.
+1  thumbsup
~*Σε κάθε κλουβί, σε κάθε φυλακή κρύβεται στα κάγκελα μια ελεύθερη ζωή.*~

• Addicted
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 06:56:37 μμ »
αν οι ανθρωποι ηταν συνειδητοι με τα ζωα θα υπηρχαν τοσα αδεσποτα?
Ούτε με τους ανθρώπου είναι. Να τσιπάρουμε τα παιδιά μας λοιπόν;

Αποσυνδεδεμένος ALKOUTS

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:06:16 μμ »
σωνει και ντε δηλαδη πρεπει να συνεχιστει στους ανθρωπους αν γινει στα ζωα?!
ξαναλεω οι λογοι που γινεται εμφυτευση τσιπ στα ζωα ειναι συγκεκριμενοι δεν κρυβονται μεγαλα μυστικα, μελλοντικες συνομωσιες ουτε θα κατεβει ο Αντιχριστος αν το κανουμε. προστατευουμε τα κατοικιδια μας και τον εαυτο μας ενω παραλληλα ισως λειτουργησει αποτρεπτικα κατα ενα ποσοστο για τους ασυνειδητους που θελουν ενα κουταβι αλλα μολις μεγαλωσει το παρατανε!

Αποσυνδεδεμένος Άννα

• Addicted
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:09:15 μμ »

Έ όχι ! δεν είπαμε κι αυτό! απλώς δεν πάει ο νους ότι μπορεί λάου λάου.... λέω εγώ τώρα...

• Addicted
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:13:31 μμ »
ξαναλεω οι λογοι που γινεται εμφυτευση τσιπ στα ζωα ειναι συγκεκριμενοι δεν κρυβονται μεγαλα μυστικα, μελλοντικες συνομωσιες ουτε θα κατεβει ο Αντιχριστος αν το κανουμε. προστατευουμε τα κατοικιδια μας και τον εαυτο μας ενω παραλληλα ισως λειτουργησει αποτρεπτικα κατα ενα ποσοστο για τους ασυνειδητους που θελουν ενα κουταβι αλλα μολις μεγαλωσει το παρατανε!
Μα ποιός αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο;  questionmark Αυτό καθε αυτό το γεγονός εξετάζουμε.
Εκτός από το πρακτικό κομμάτι είναι και το ηθικό. Είναι ηθικά σωστό να τσιπάρουμε τα ζώα μας; Αυτό το "μας" και ο τίτλος ιδιοκτησίας, μήπως είναι προβληματικά;
Εκεί κολλάει ο παραλληλισμός με τα ανθρώπινα κουτάβια.

Αποσυνδεδεμένος Άννα

• Addicted
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:13:39 μμ »
ξαναλεω οι λογοι που γινεται εμφυτευση τσιπ στα ζωα ειναι συγκεκριμενοι δεν κρυβονται μεγαλα μυστικα, μελλοντικες συνομωσιες ουτε θα κατεβει ο Αντιχριστος αν το κανουμε.
Έχεις σαφώς δίκιο σ αυτό. Είναι φανερά γελοίες κάτι τέτοιες θεωρίες, οι άνθρωποι παρερμηνεύουν τα πάντα.
Αλλά κι αυτό που λες  ότι << ισως λειτουργησει αποτρεπτικα κατα ενα ποσοστο για τους ασυνειδητους που θελουν ενα κουταβι αλλα μολις μεγαλωσει το παρατανε!>> το έχω σκεφτεί, απλώς με απωθεί η ιδέα ''φακέλωμα'' .
Τέλος πάντων γι αυτό έθεσα εδώ αυτό το θέμα για να πάρω τις απόψεις σας.

Αποσυνδεδεμένος ALKOUTS

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:37:58 μμ »
κατα την αποψη μου δεν ειναι φακελωμα τα στοιχεια που εχει ειναι σαν αυτα που εχει ο τηλεφωνικος καταλογος.
Ενας αριθμος που απλα σημαινει οτι αυτο το ζωο ανηκει στον ταδε που μενει στην ταδε οδο με το ταδε τηλεφωνο. δεν το βρισκω φοβερο ιδιατερα στην περιπτωση που θα προστατευσει και εμενα και το γατι ή σκυλι μου!
 τωρα για τα ζωα μας!ναι ο σκυλος μου  η η γατα μου ανηκει σε μενα πχ οχι σε εσενα η στο γειτονα . με  το μου δεν λεω οτι μπορω να κανω οτι θελω στο ζωο  αλλα εννοω ειναι μελος της οικογενειας μου, το αγαπαω και το προστατευω και προσπαθω οσο μπορω να του δωσω μια καλη ζωη!αλλωστε σε ενα κοσμο που εχει σημασια η ιδιοκτησια  λεγοντας οτι ειναι δικο μου ισως το σωσει απο καποιον που θα παει να το φολιασει ή να το χτυπησει γιατι ξερει οτι πισω απο το ζωο ειμαι εγω  η ιδιοκτητρια του  και θα εχει να κανει μαζι μου!

Αποσυνδεδεμένος Άννα

• Addicted
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 07:48:45 μμ »
λεγοντας οτι ειναι δικο μου ισως το σωσει απο καποιον που θα παει να το φολιασει ή να το χτυπησει γιατι ξερει οτι πισω απο το ζωο ειμαι εγω  η ιδιοκτητρια του  και θα εχει να κανει μαζι μου!
Ναι, στον κόσμο που ζούμε. Αυτά πρέπει να σκεφτεί κανείς και να κρίνει τι να κάνει ή να μην κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 10:09:45 μμ »
η θεωρια οτι μετα τα ζωα εχουν σειρα οι ανθρωποι μου κανει περισσοτερο για θεωρια συνομωσιας (κοινως να 'χαμε να λεγαμε!)

Όχι η αλήθεια είναι ότι το φακέλωμα άρχισε πρώτα στους ανθρώπους (βλέπε ταυτότητα κλπ).  Καμία θεωρία συνομωσίας. Επίσης έρχεται και η κάρτα του πολίτη (μαζί με το πλαστικό χρήμα).

Πάντως το ίδιο λέγανε όλοι και με το facebook (περί συνομωσιών κλπ) και δεν τους χάλασε που μάθανε ότι πουλάει τα στοιχεία τους σε υπηρεσίες (FBI κ.α.) και λοιπές ιδιωτικές εταιρίες... Το ζητούμενο είναι να μην είμαστε στοιχεία σε βάσεις δεδομένων για κανένα λόγο.

Περί ιδιοκτησίας δεν το σχολιάζω καν... αυτή είναι και η λογική πίσω από τα pet shops. Εντελώς σπισιστικό. Και οι φόλες δεν σταματάνε με τσιπάκια προφανώς.

Αποσυνδεδεμένος ALKOUTS

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 25, 2010, 10:17:57 μμ »
η λογικη πισω απο τα πετ σοπ ειναι βαζω τα σκυλια να γεννοβολανε συνεχως και πουλαω τα κουταβια χωρις κανενα ελεγχο υγειας κτλ η ιδιοκτησια τι σχεση εχει με τα πετ σοπ?κατα την γνωμη μου τα πετ σοπ συντηρουνται απο την ανθρωπινη ματαιοδοξια κοινως καθε κατινα θελει ασπρο μικρο μαλλιαρο σκυλακι και οχι ενα αδεσποτο  οποτε παει στο πετ σοπ και το αγοραζει!
 προφανως δεν σταματανε τα τσιπακια τις φολες αλλα μην ξεχναμε οτι αυτοι που τις βαζουν ειναι κατι θρασυδειλοι που αν καταλαβουν οτι ακομα και μια στο 1000000 θα εχουν προβλημα ισως να μην το κανουν!
και τελος αν ειμαι φακελωμενη  σε μια λιστα που θα δειχνει οτι εχω σκυλο ή γατα προσωπικα δεν με νοιαζει  καθολου!

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact