Υλικά
Μισό κιλό μελιτζανάκια (μιλάμε για τα μελιτζανάκια τα πολύ μικρά περιπού 15εκ)
4 Πατάτες
1 κρεμμύδι μέτριο
Μισό φλυτζάνι λάδι
Χυμός ντομάτας 1 κουτί
2 σκελίδες σκόρδο
Δυόσμος
Αλάτι
Πιπέρι
Πλένουμε και κόβουμε τα υλικά μας. Για τα μελιτζανάκια αυτό που πρέπει μόνο να κάνουμε είναι να τα πλύνουμε και να κόψουμε τα κοτσανάκια αν ειναι μεγάλα.
Στην συνέχεια, βάζουμε το λαδάκι στην κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι,το σκόρδο τις πατατούλες και τα μελιτζανάκια. Σβήνουμε με νεράκι και αφήνουμε να βράσει για περιπου 15λεπτά σε δυνατή φωτιά, στην συνέχεια προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπεράκι και κατέβαζουμε την φωτιά σε χαμηλό βαθμό (για μάτι απο 1-9 το βάζουμε στο 4) και αφήνουμε να βράσει για περίπου 40-45 λεπτά.
Τσιμπάμε την πατατούλα στην διάρκεια αν έχει γίνει και τότε θα είναι έτοιμο ( το μελιτζανάκι γίνεται γρήγορα).
Ένα πολύ νόστημο φγαγητό!
Καλή όρεξηηηη!!